Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy e legyen...

Mit tegyek, hogy e legyen ilyen a párom?

Figyelt kérdés
A párom szinte semmit nem enged, nem festhetem a hajamat, nem öltözhetek csinosan. Barátnőim nem lehetnek a szexet kiköveteli magának. Van három gyerekünk ezért válni nem szeretnék. Mit tegyek?
2013. júl. 6. 20:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
Keress másik pasit:)
2013. júl. 6. 20:46
 12/24 A kérdező kommentje:
Mégis hogy keressek? Még dolgozni sem enged. Mindig ilyen volt csak mostmár nem bírom tovább.
2013. júl. 6. 21:07
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindig ilyen volt akkor miért mentél hozzá? Most akkor edd meg amit főztél...
2013. júl. 6. 21:13
 14/24 anonim ***** válasza:
48%
Es ha az akarata ellen teszel, akkor mi lenne?
2013. júl. 6. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
4%

a helyzet az hogy ha ilyen veled ha tudsz változtass mert ez elis durvvlhat! ha a szexet követeli nyilván én ugy veszem ki te nem akarod mert valami megszakadt! nekem 2 gyerekem van én is probálok változtatni nálunk sem egyszerü a helyzet! gondold át ha othagynád veszitenél e! kell neked a magány vagy nem! mert ha egy nö nem érzi magát nönek akor magábafordul! meg kó

veteli a sexet? borzasztó

2013. júl. 6. 21:23
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
FAKE!!!!!
2013. júl. 6. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:
29%

15: tanulj meg írni először.

Másodszor egy nő nem attól lesz nő, hogy a "párja" erőszakoskodik vele. A nő önmagától nő.

Szerintem fake a kérdés, de ha mégsem: mi az hogy nem engedi.

Menj be egy dorgériába, vegyél hajfestéket, fesd be a haj, vagy menj fodrászhoz. Basszus, reggel felöltözöl, és a párod lecsekkol, hogy így kimehetsz-e az utcára?

Talán a 3 gyerek megszületése előtt kellett volna gondolkodnod, nem pedig hozzámenni az első vadbaromhoz.

2013. júl. 6. 21:28
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
Miért esik mindenki a kérdezőnek? Hagyd ott, egy barom és kész. Jól teszed, hogy válni akarsz.
2013. júl. 6. 21:29
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy nem enged dolgozni?

EZ a kérdés tuti nem valós!

Unatkozó hülye gyerek írogat unalmában.

2013. júl. 6. 21:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Mivel ő vállalkozó keres annyi pénzt, hogy megélünk. Ha nem csinálom amit mond akkor ordibál velem. A legrosszabb az, hogy a gyerekek neki adnak igazat, mert apuci mindent megvesz nekik.
2013. júl. 6. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!