Nem tudom elképzelni hogy párom legyen. Mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és még eddig nem volt barátom. Most van egy srác aki érdeklődik irántam, nekem sem közömbös, habár szerintem ő jobban oda van már értem, vagy legalábbis jobban kimutatja. Eddig semmi sem történt, kézfogás sem, csak 2 puszi az arcra. Nekem ez most olyan idegen, furcsa minden: valamennyire szeretném is, de közben meg van bennem egy tartózkodás is.2013. febr. 9. 13:33
1/5 anonim válasza:
Semmi. Majd elmúlik. :)
Mindenki tart kicsit az újtól, szép lassan vagy feltámad benned a vágy, hogy vele légy, vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki születik arra, hogy párkapcsolatban legyen/éljen. Ennyi :)
3/5 anonim válasza:
akkor most aki nem születik arra, az soha nem is fog benne élni? :(
4/5 anonim válasza:
Mintha csak en irtam volna...:)
Ha gondolod, irhatsz üzenetet. :)
22L
5/5 anonim válasza:
Szokatlan, új. Nincs ebben semmi rossz.
Ne úgy fogd fel, hogy párt kell találnod, randizgassatok, ismerkedjetek, érezzétek jól magatokat. Ha beleszeretsz, utána már hidd el, el tudod képzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!