Szerintetek kinek van igaza? Engedjek a férjemnek? Félek, hogy erre lassan rámegy a házasságunk
A nővérem egyedül maradt egy 10 hónapos babával, mert a férje lelépett. Mivel a gyed nem elég, visszament dolgozni. Bölcsi nincs, így én vigyázok a babára mert úgyis itthon vagyok a mi 2 éves lányunkkal.
A nővéremmel megbeszéljük az ételeket, azt kifizeti, pelenkát, popsitörlőt stb-t hoz. A férjem szerint viszont kéne fizetnie a gyerekfelügyeletért is, mert ha bébiszitterre lenne szüksége az sem lenne ingyen. Én viszont segíteni akarok a nővéremnek, nekem erről szól a család. Én is számíthatok rá bármiben.
Ti mit gondoltok?
# 8/10
Annyira tudtam, hogy ezt megint belöki valaki. Azért nagyon szomorú, hogy vannak emberek akik a házasságba kényszerből csinálják, nem egymás örömére.
Azt, hogy nagyon szomorú lennék a férjem hozzáállása miatt, és ki is ábrándulnék belőle. A vőlegényem az utolsó fillérét is odaadná anyukámnak és a testvéremnek, akik rosszabb körülmények között élnek, mint mi. Már az udvarlás időszakában is kérdezte, hogy mit segíthet...
A férjed rendkívül anyagiasan gondolkodik, a mi családunktól ez távol áll.
Off: Szerintem a 8-as válaszoló éppen azért hozta fel ezt a példát, mert éppolyan abszurd, hogy a testvéredtől pénzt kérsz a segítségért, mintha a férjedtől pénzt kérnél a szexért. Normális ember agyában egyik sem merül fel lehetőségként.
On: Soha az életben eszembe nem jutna pénzt kérni a testvéremtől ilyen helyzetben, (pláne, hogy tesómat is elhagyta a férje, alig 1 éves volt a pici akkor, úgyhogy ha valaki, akkor én nagyon bele tudom érezni magamat a helyzetbe) és mélységesen csalódnék a férjemben, ha egy ilyen ötlettel előállna. Nagyon nagyot zuhanna a szememben, mint ember.
Egyértelmű, hogy neked van igazad.
A férjed meg egy sóher tapló.
Azért nagyon durva, hogy ez így felmerül benne :(
Ne haragudj, de ez undorító...azt pontozzatok le..
Családban ilyenért pénzt??Nővéremmel mi is bármikor ugrunk egymáshoz ha baj van.Ő vigyázott az 1 éves lányomra, amikor vissza kellett mennem dolgozni.Egy forintot se kért, sőt...azt mondta hogy ez természetes.És ő jött hozzánk, még vinnem se kellett a gyereket.
Úgy látom a párodnak fogalma sincs mi a család!
bassszuss. egyébként is otthon vagy, a nővéred kiveszi a részét a költségekből, dolgozik, nem otthon mereszti és várja h eltartsátok. mégis mi a fittyfene baja van ezzel a férjednek?
gondolom van saját szobája neki és a picinek, nem zavarják a nagyságos urat az esti elmélkedésben...
elég gonosz megmozdulása volt ez a férjednek, tedd helyre egy kicsit, legyen empatikusabb és segítőkészebb. bár nekem még az is megfordult a fejemben, h anyós beszélte tele a fejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!