Egy férfi kb. hány évesen könyvelheti el magának, hogy már nem lesz felesége és gyereke?
Figyelt kérdés
tudom hogy 60 évesen is lehet gyereket nemzeni, de maradjunk a hétköznapi életben.2013. júl. 6. 08:35
21/28 anonim válasza:
Látom töröltetted a kommentem, oké :)
Szerintem kár újra feltenned a kérdést :)
22/28 A kérdező kommentje:
20: ennek fényében megérted a mai lányokat, hogy mind külső alapján döntenek?
2013. júl. 6. 16:33
23/28 anonim válasza:
Hiába építed a testet, ha az arcod nem tetszik a csajoknak; tudod a száj :) Meg a belsőt se ártana edzeni!
24/28 anonim válasza:
Nekem az számit mennyi pénze van ronda is lehet ha költ rám. Van pénzed kérdező nem lehet hogy ezért nem talász csajt?
26/28 anonim válasza:
:-D:-P utolsó ezen jót nevettem:-)
27/28 anonim válasza:
Amikor visszafelé kezdi el számolni a korát.
28/28 anonim válasza:
nem én ezen nevettem-> "Nekem az számit mennyi pénze van ronda is lehet ha költ rám. Van pénzed kérdező nem lehet hogy ezért nem találsz csajt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!