Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi kb. hány évesen...

Egy férfi kb. hány évesen könyvelheti el magának, hogy már nem lesz felesége és gyereke?

Figyelt kérdés
tudom hogy 60 évesen is lehet gyereket nemzeni, de maradjunk a hétköznapi életben.
2013. júl. 6. 08:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát könnyű mondani, hogy 40 évesen is meg lehet találni az igazit, meg biztató is és valahol tényleg így is van, mert bármi lehetséges. De ha az ember évek óta próbálkozik és mégis egyedül van, akkor eléggé kezdi feladni a reményt.
2013. júl. 6. 09:17
 12/28 anonim ***** válasza:

78 éves volt a vőlegényem nagyapja, amikor összejött az élettársával, gyerekeik már nem lesznek, hiszen a hölgy is idős, már 8 éve együtt élenek..ez egészen hosszú..

Előtte 45 éves volt, amikor házasodott, 20 évig a felesége haláláig együtt voltak ( a feleségnek nem lehetett gyereke, csak azért nem lett, 50 éves korában hirtelen hunyt el)

Előtte 19 évesen házasodott, 2 gyereke lett, 18 évig tartott, öngyilkos lett a felesége (állandó depresszióban szenvedett, labilis volt, az anyósom is örökölte állandó kedélyjavítókon élt, pszichiátrián is volt)

Tehát sosem késő, csak nyitottnak kell lenni az életre, a pozitívumokra.

Neked nincs realitása, neki pedig volt annak, hogy újrakezdje, új felesége , családja legyen. Igaz gyerek nem lett, de lehett volna simán.

Amúgy átlagban olyan 60 éves kortól mondanám, hogy nem vállalnak gyereket a ferfiak sem...

2013. júl. 6. 09:47
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Az én férjem 60 volt mikor elvett 63 64 és 65 éves korban születtek a gyerekeink
2013. júl. 6. 09:54
 14/28 anonim ***** válasza:
Ám te férfi létedee miért izgulsz ezen? Bármikor házasodhatsz.van egy csomó single nő aki férjhezmenni vágyik. Kapasból 2 lányt tudnék ajánlani az egyik31 a másik35.
2013. júl. 6. 09:56
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem szabad feladni soha! Nem értem,miért kellene elkönyvelni...Az élet mindíg tartogat meglepetéseket. Próbálj pozitívan hozzáállni és meglásd meglesz az érdeme.

Én 45 évesen nôsültem és már van egy kislányom. Boldog életet élek.

2013. júl. 6. 10:02
 16/28 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2013. júl. 6. 10:26
 17/28 anonim ***** válasza:

amikor feladja. pontosan.

40 éves kor környékén azért már jó megtalálja azt a nőt akivel családot alapíthat, hiszen gondolom ő is szeretné látni felnőni az utódját, és ha szerencséje van, akkor az unokáit is ismerheti.

2013. júl. 6. 11:05
 18/28 A kérdező kommentje:
én 25 vagyok. de évek óta csak kudarcok érnek.
2013. júl. 6. 12:31
 19/28 A kérdező kommentje:

14: de nem vagyok jóképű. ők meg jóképű férjre vágynak, gondolom.

átlagossal manapság semelyik lány nem éri be...

2013. júl. 6. 12:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Sokra mentem a jóképű férjemmel.Most akarok elválni tőle két gyerekkel.Inkább lenne átlagos,de normális!!!!!
2013. júl. 6. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!