Egy férfi kb. hány évesen könyvelheti el magának, hogy már nem lesz felesége és gyereke?
78 éves volt a vőlegényem nagyapja, amikor összejött az élettársával, gyerekeik már nem lesznek, hiszen a hölgy is idős, már 8 éve együtt élenek..ez egészen hosszú..
Előtte 45 éves volt, amikor házasodott, 20 évig a felesége haláláig együtt voltak ( a feleségnek nem lehetett gyereke, csak azért nem lett, 50 éves korában hirtelen hunyt el)
Előtte 19 évesen házasodott, 2 gyereke lett, 18 évig tartott, öngyilkos lett a felesége (állandó depresszióban szenvedett, labilis volt, az anyósom is örökölte állandó kedélyjavítókon élt, pszichiátrián is volt)
Tehát sosem késő, csak nyitottnak kell lenni az életre, a pozitívumokra.
Neked nincs realitása, neki pedig volt annak, hogy újrakezdje, új felesége , családja legyen. Igaz gyerek nem lett, de lehett volna simán.
Amúgy átlagban olyan 60 éves kortól mondanám, hogy nem vállalnak gyereket a ferfiak sem...
Nem szabad feladni soha! Nem értem,miért kellene elkönyvelni...Az élet mindíg tartogat meglepetéseket. Próbálj pozitívan hozzáállni és meglásd meglesz az érdeme.
Én 45 évesen nôsültem és már van egy kislányom. Boldog életet élek.
amikor feladja. pontosan.
40 éves kor környékén azért már jó megtalálja azt a nőt akivel családot alapíthat, hiszen gondolom ő is szeretné látni felnőni az utódját, és ha szerencséje van, akkor az unokáit is ismerheti.
14: de nem vagyok jóképű. ők meg jóképű férjre vágynak, gondolom.
átlagossal manapság semelyik lány nem éri be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!