Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha tudnátok,...

Mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek hazudik, mert ismeritek, de mégis tagad?

Figyelt kérdés
Ismerem a férjem, nagyon is. 10 éve vagyunk együtt, tudom milyen, amikor sumákol, hazudik. Elkezdtem gyanakodni valamire (nő dolog), és amikor felhoztam, egyértelműen láttam, hogy legalább füllent. Azóta gombóc van a gyomromban, nem tudok elsiklani felette. Ilyenkor jogos kutakodni kicsit? Vagy hogy járjak a végére? Ti mit tennétek?

2013. júl. 4. 10:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Hát tudod, ha megcsal, akkor inkább legyen is vége a kapcsolatnak. Akkor is, ha nem rendszeresen csal, csak egyszer történt meg. Nekem onnantól kezdve ő már nem kell. Szerintem sokkal nagyobb bűn mással szexelni (még ha érzelem nélkül, akkor is), ha kapcsolatban vagyunk, mint erre bizonyítékot keresni.

Ki tudja, a pasidnak hányszor volt két kellemes órája.. nélküled..

2013. júl. 4. 17:09
 22/23 anonim ***** válasza:
45%

"Ki tudja, a pasidnak hányszor volt két kellemes órája.. nélküled.." - hát, nekem legfeljebb a csajomnak, - na és akkor mi van, amíg nem ugyanazzal, és nincs mögötte érzelem?

Mellesleg nem tudom, megfigyelted-e már, de a megcsalááááás főfőfőbűnt valamiért nem bünteti a Btk már vagy 60 éve, a kutogatás sok fajtáját meg igen... tehát lehet, hogy többen nem értünk egyet az értékítéleteddel. De persze a saját életében mindenki azt tesz amit akar, majd viseli a saját tettei következményeit.

2013. júl. 4. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csinálj úgy, mintha elhitted volna a füllentését. Söt még mondjad neki, hogy mennyire szereted és értékeled, hogy öszinte és elmondaná, ha valami baj lenne.

Ha van oka sumákolni akkor ettöl valószínüleg felbátorodik, amiböl következik, hoogy könnyebben észreveszed a lehetséges gyanús jelet, és le tudod buktatni.

Èn ezt tenném.

Bár szerintem ezért le leszek pontozva, de kit izgat :)

2014. jan. 21. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!