Mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek hazudik, mert ismeritek, de mégis tagad?
Hát tudod, ha megcsal, akkor inkább legyen is vége a kapcsolatnak. Akkor is, ha nem rendszeresen csal, csak egyszer történt meg. Nekem onnantól kezdve ő már nem kell. Szerintem sokkal nagyobb bűn mással szexelni (még ha érzelem nélkül, akkor is), ha kapcsolatban vagyunk, mint erre bizonyítékot keresni.
Ki tudja, a pasidnak hányszor volt két kellemes órája.. nélküled..
"Ki tudja, a pasidnak hányszor volt két kellemes órája.. nélküled.." - hát, nekem legfeljebb a csajomnak, - na és akkor mi van, amíg nem ugyanazzal, és nincs mögötte érzelem?
Mellesleg nem tudom, megfigyelted-e már, de a megcsalááááás főfőfőbűnt valamiért nem bünteti a Btk már vagy 60 éve, a kutogatás sok fajtáját meg igen... tehát lehet, hogy többen nem értünk egyet az értékítéleteddel. De persze a saját életében mindenki azt tesz amit akar, majd viseli a saját tettei következményeit.
Szerintem csinálj úgy, mintha elhitted volna a füllentését. Söt még mondjad neki, hogy mennyire szereted és értékeled, hogy öszinte és elmondaná, ha valami baj lenne.
Ha van oka sumákolni akkor ettöl valószínüleg felbátorodik, amiböl következik, hoogy könnyebben észreveszed a lehetséges gyanús jelet, és le tudod buktatni.
Èn ezt tenném.
Bár szerintem ezért le leszek pontozva, de kit izgat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!