Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha tudnátok,...

Mit tennétek, ha tudnátok, hogy a férjetek hazudik, mert ismeritek, de mégis tagad?

Figyelt kérdés
Ismerem a férjem, nagyon is. 10 éve vagyunk együtt, tudom milyen, amikor sumákol, hazudik. Elkezdtem gyanakodni valamire (nő dolog), és amikor felhoztam, egyértelműen láttam, hogy legalább füllent. Azóta gombóc van a gyomromban, nem tudok elsiklani felette. Ilyenkor jogos kutakodni kicsit? Vagy hogy járjak a végére? Ti mit tennétek?

2013. júl. 4. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kettes, egyetértek veled. Én is így vagyok ezzel, annyira látom és érzem a férjem, hogy rögtön tudnám, mikor füllent, vagy hazudik.
2013. júl. 4. 11:34
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
Tudod azt tartják, hogy házasság előtt kell jól kinyitni a szemünket, utána meg félig lehunyni.
2013. júl. 4. 11:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmes a férjed,akkor kérdezd meg tõle, hogy van e titkolnivalója.

Ha továbbra is tagad, akkor járj utána, hogy mi lehet az oka,amiért füllent.

2013. júl. 4. 12:00
 14/23 anonim ***** válasza:
57%

" Ilyenkor jogos kutakodni kicsit?"

Kérdező JOGOSNAK egyáltalán nem jogos, nincs ilyen a törvénykönyvekben, hogy "kivéve, ha a feleség parázik"...

Emberileg meg te ismered a párod, te tudod, hogy mit visel el és mit nem, én pl. rettenetesen allergiás vagyok rá ha ellenőrizgetni akarnak, és drasztikusan szoktam lereagálni... szóval abban biztos lehetnél, hogy ha lebuksz a kutogatásoddal, na AZ kb azonnali válás...

2013. júl. 4. 12:07
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

Ja, és hogy mit tennék, ha a párommal kapcsolatban lennének ilyen érzéseim? Hát illegálisat semmiképp se. Tőle magától próbálnám megtudni a problémája okát, esetleg beszélnék anyósággal, barátnőjével, kollegáival... ilyesmit... de ezt se a háta mögött, hanem neki is megemlítve.

(amikor anno a kapcsolatunk kezdetén egyszer lebukott - ott hagyta a vágólapon az emailjának másolatát, én meg gyanútlanul nyomtam egy CtrlV-t - megtanítottam a vágólap törlése funkcióra, hogy ne kerüljek legközelebb ilyen kényelmetlen helyzetbe, hogy egy olyan dologgal kell foglalkoznom, amire épp se időm, se energiám, pedig kénytelen vagyok, hisz lebukott valami alkalmi üggyel)

2013. júl. 4. 12:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, Te nem vagy semmi :)
2013. júl. 4. 14:07
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Lehet köveket zúdítani,de én bizony ha lenne rá okom,igenis kutakodni kezdenék.Átnézném a telefont,a számítógépet,ha már a férjemben nincs annyi gerinc,hogy őszinte legyen hozzám.Talán ez csúnya dolog sokak szemében,de az még csúnyább,hogy így átver valaki.
2013. júl. 4. 14:23
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

#16, most őszintén, magamat szívassam hónapokig, mert neki volt 2 kellemes órája, aminek a kapcsolatunk szempontjából a világon semmi jelentősége, mert nem tartós, párhuzamos érzelmi alapú viszony? Ez utóbbi nyilván teljesen más káposzta lenne, na de az meg egy párkapcsolat szempontjából szanalmas.hu szerintem, ha erre csak úgy jönne rá valaki, hogy kutogat meg kémkedik a párja után... akkor az milyen kapcsolat, mennyire ismeri ott a pár egymást, mennyire létezett valaha is a közös hullámhossz???

(annak dacára hogy nyilván megint jönnek lepontozni a kutogatósok... akik ha az én párjaim lennének, nyilván joguk lenne röptükben még bűcsűzóul nyomni egy piros kezet:))

2013. júl. 4. 14:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát 18as te jól megaláztad saját magad. Gratulálok. :)

Én kutakodnék. Inkább, minthogy hülyét csináljanak belőlem.

2013. júl. 4. 14:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Nézd #19, azt csak te tudhatod, hogy neked mennyit ér a saját párkapcsolatod, ha neked jobban megéri, hogy kutogassál, majd nyilván lapátra tegyenek ezért, hát akkor hajrá... na, az tényleg önmagunk súlyos megalázása, ha a másik után kutogatunk, a párunkkal szemben járunk tilosban, és lebukunk... ellenségemnek se kívánnám ezt a dolgot...

Bár fel nem foghatom, hogy annak minek egyáltalán párkapcsolat, aki aztán a saját büszkeségét a párja fölé helyezi... de ezt is te tudod...

2013. júl. 4. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!