Ez így normális? Szerintem nem így kéne működnie.
Szia!
Én is ebben a helyzetben vagyok.Bár nekem annyival jobb,hogy már egyetemista vagyok és koliban lakom.Mikor 2 hetente jön hozzám a párom én már előtte nap nekiállok takaírani,mert olyan kupi van.Mire készen vagyok szombaton,már úgyra széthagynak mindant:fogkrémet,ruhát,mindenféle kacatot,ráadásul a frissen takarított szobában dohányoznak,kinti cipővel végig mennek a szőnyegen,ledobják a székre a kabátot,táskát.Olyankor kiborulok és tudom,ha én nem rakok rendet az egész házban 2 hetente,ők maguk semmit nem raknának a helyére,még a nappaliban sem hajtanák össze a plédet.Mit ne mondjak én is nagyon várom,hogy önálló legyek,de addig nem tudok mit tenni.Próbáltam mondani nekik,hogy legalább ne bent cigizzenek,persze feleslegesen,mert hiába takarítok bagószag van ahpgy belépünk a lakásba érezni.Kitartást!
U.I:ráadásként a koliban is takaríthatok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!