Ha a szüleiteket a szemetek láttára ölnék meg, akkor megtennétek ti is az elkövetővel?
Életemet tenném rá a tökéletes vérbosszúra,semmiképp nem juttatnám börtönbe!DE..!!
Pokollá tenném a létezését,követném,kínoznám,keresztbe tennék,kinyírnám szép-lassan-különös kegyetlenséggel a családját :)Őrületbe kergetném,fájdalomtól élni sem lenne kedve,de megpróbálnék vigyázni rá,hogy ne nyírja ki magát,viszont mikor végeztem a szeretteivel,állataival,lelkével,életével elkapnám a nyamvadt testét és mehetne az éveken át tartó szavakkal leírhatatlan kínzás.:D
22L.
Na mekkora hero lett itt mindenki. Valóságos szuperhős. Már a 22 éves lányok is:
"Őrületbe kergetném,fájdalomtól élni sem lenne kedve,de megpróbálnék vigyázni rá,hogy ne nyírja ki magát,viszont mikor végeztem a szeretteivel,állataival,lelkével,életével elkapnám a nyamvadt testét és mehetne az éveken át tartó szavakkal leírhatatlan kínzás."
Aha. Mert mit kéne csinálnia, Bridzsit Dzsonsz kettőt kéne néznie körbe körbe? Meg szex és new yorkot, és rihannát hallgatnia? Előbb elsírnád magad mint hogy mozdulni tudnál...
Soha senkit sem bántanék, és mindig mások joletere törekszem.
De. Ha. Valaki. Megölne a szüleimet, olyan gondos módon kinoznam meg az elkövetőt több 10 éven keresztül, amíg már a lelki okok miatt kerül az agyhalott állapotba.
És egész nap ott ülnek vele szemben és kerdezgetnem a gyilkosság pontos reszletein érzett érzelmeit.
Jesszus, így is nagyon felhúztam magam.
De a lényeg, hogy én sajnos nem tudnék tovább élni, valószínűleg egy fekete felhő, a bosszúvágy telepedne rám, és már nem lenne szemelyisegem, eletem, érzéseim, csak az, hogy lássam szenvedni a gyilkost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!