Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleiteket a szemetek...

Ha a szüleiteket a szemetek láttára ölnék meg, akkor megtennétek ti is az elkövetővel?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 21:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Életemet tenném rá a tökéletes vérbosszúra,semmiképp nem juttatnám börtönbe!DE..!!

Pokollá tenném a létezését,követném,kínoznám,keresztbe tennék,kinyírnám szép-lassan-különös kegyetlenséggel a családját :)Őrületbe kergetném,fájdalomtól élni sem lenne kedve,de megpróbálnék vigyázni rá,hogy ne nyírja ki magát,viszont mikor végeztem a szeretteivel,állataival,lelkével,életével elkapnám a nyamvadt testét és mehetne az éveken át tartó szavakkal leírhatatlan kínzás.:D

22L.

2013. júl. 1. 00:58
 22/30 anonim ***** válasza:
18-as félre értettük egymást. Nem én ölném meg hanem vissza hoznám a halál büntetést. Nem azt írtam hogy én is megölném. A hivatalos halál büntetésről beszélek.
2013. júl. 1. 01:00
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

Na mekkora hero lett itt mindenki. Valóságos szuperhős. Már a 22 éves lányok is:

"Őrületbe kergetném,fájdalomtól élni sem lenne kedve,de megpróbálnék vigyázni rá,hogy ne nyírja ki magát,viszont mikor végeztem a szeretteivel,állataival,lelkével,életével elkapnám a nyamvadt testét és mehetne az éveken át tartó szavakkal leírhatatlan kínzás."

Aha. Mert mit kéne csinálnia, Bridzsit Dzsonsz kettőt kéne néznie körbe körbe? Meg szex és new yorkot, és rihannát hallgatnia? Előbb elsírnád magad mint hogy mozdulni tudnál...

2013. júl. 1. 09:18
 24/30 anonim ***** válasza:
Dehogy. És az itt válaszolók többsége sem, hiába mondják. Elméletben persze igen.
2013. júl. 1. 09:53
 25/30 anonim válasza:
Igen, kínhalállal ölném meg.
2013. júl. 9. 21:31
 26/30 anonim válasza:
100%
Sajnos nekem már meghalt mind 2 szülőm! De ha élnének és előttem akarnák őket megölni én neki mennék annak az illetőnek! Ha meg már késő és megölte őket akkor én is megölném az elkövetőt és nem érdekelne, h én kerülnék börtönbe! Mert a szüleimért bármire képes lennék!
2013. okt. 27. 08:06
 27/30 anonim ***** válasza:
ha ilyen fordulna elő, képes lennék ölni! nem is gondolkoznék, csak cselekednék, de azt nem köszönné meg, mert még arra se lenne ideje, a hátába állítanék egy kést az biztos még ha életem végéig is börtönben kell maradnom.
2013. nov. 20. 18:38
 28/30 anonim válasza:
Nem, mivel ez nem megoldás és nem hinném hogy a szülők erre büszkék lennének!
2014. jún. 3. 22:22
 29/30 anonim ***** válasza:
.
2016. júl. 28. 22:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Soha senkit sem bántanék, és mindig mások joletere törekszem.

De. Ha. Valaki. Megölne a szüleimet, olyan gondos módon kinoznam meg az elkövetőt több 10 éven keresztül, amíg már a lelki okok miatt kerül az agyhalott állapotba.

És egész nap ott ülnek vele szemben és kerdezgetnem a gyilkosság pontos reszletein érzett érzelmeit.

Jesszus, így is nagyon felhúztam magam.

De a lényeg, hogy én sajnos nem tudnék tovább élni, valószínűleg egy fekete felhő, a bosszúvágy telepedne rám, és már nem lenne szemelyisegem, eletem, érzéseim, csak az, hogy lássam szenvedni a gyilkost.

2019. márc. 17. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!