Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha összeköltözés...

Mit tegyek, ha összeköltözés után derül ki a másikról, hogy nem az, akinek hittem?

Figyelt kérdés

8 hónapja ismerem a páromat, most költöztünk össze. gyakorlatilag már előtte is együtt éltünk, bár volt lakása, de szinte mindig nálam volt az albérletben, amit én nem is bántam.

örömmel költöztem hozzá, mikor megkért rá, de azóta teljesen megváltozott. mindenben kiszolgálom, főzök a kívánsága szerint, ha valamit meg akar valósítani ráhagyom, stb. nem az, hogy nincs szavam, de a békés egyezség híve vagyok. most is tud olyan édes lenni és törődő, de előjöttek olyan dolgok, amiket nem tudok kezelni.

pl ha megyünk valahová én megnézem a térképet meg a tömegközlekedést, ha ismeretlen az útvonal, ő nem, mert nyugi, majd megtaláljuk. amikor meg nem találjuk ideges lesz és a végén velem kiabál, amiért nem néztem meg rendesen, holott direkt mondom hogy oké, ha te tudod úgy megyünk. ha meg megnézem és mondom, hogy ne arra az persze nem jó. mindig megkérdezem mikor kell indulni pl egy vonatra vagy amikor időpontra megyünk, pontban amikor mondja kész vagyok, ha elkésünk mégis én vagyok a hibás és engem tol le.

nincs sok pénzünk, neki munkája sincs, bevásárolunk közösen, főzök, mert olcsóbb. várom kajával, hazaesik, jah, ő már evett étteremben. pedig spórolni kéne. ami nem volt neki lakberendezési tárgy az jó, hogy hoztam pl kanapét, de minek a hülye virágok, amit ő nem használ az ronda és ki kéne dobni és mások előtt is szekál, hogy már el sem fér, ami nem igaz(mindezt nem humoros felhanggal, azt nem venném fel).

emellett úgy kezel, mint egy idiótát. ha lemegyek a tárolóba zárjam ám be, nehogy nyitva hagyjam a bejárati ajtót, ha esik az eső csukjam be az ablakokat...23 vagyok, nem fogyatékos és már nagyon zavaró, hogy mások előtt is így tüntet fel. szerinte az utcára sem kéne mennem, mert ahogy engem ismer el fognak ütni és szerinte nem vagyok alkalmas egyedül közlekedésre. mindezt azzal a címszóval, hogy félt. amíg nálam volt ez sem volt műsoron.

nem tudom miért lett ilyen és hogyan tudnék ezen változtatni. szeretnék, mert szeretem, de ha beszélni akarok ezekről akkor azt mondja minek kell megsértődni. amikor épp dühöng nem lehet hozzá szólni, utólag meg letagadja és szerinte én dramatizálom túl.

mi a megoldás? ennyire félreismertem vagy más is járt már úgy, hogy összekötözés után jöttek elő addig sosem látott problémák?

2013. jún. 30. 17:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"A legtöbb férfi ilyen önbizalomlehúzós kis féreg"

a legtöbb nő hálisten nem olyan, mint te...

2013. jún. 30. 20:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Okosabb helyeken működik a próbaházasság intézménye, ami pontosan az ilyen hibás fazonok kiszűrésére való. Nem mindenkivel lehet együtt élni. Kérdező, sajna, te olyat fogtál ki, akivel nem lehet. Lépj le mielőbb.
2013. júl. 2. 15:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdemes maradni. Már az elején nem illetek össze, ez az együttélésből kiderült. Érthető hogy "szereted", de ez nem párkapcsolat. Rossz kapcsolat nem kapcsolat. Miért ragaszkodnál hozzá, ha olyat is találhatsz aki hozzád jobban illik?
2013. júl. 5. 03:32
 24/27 anonim ***** válasza:
Amúgy kihez illene ez a pasi?
2013. júl. 5. 06:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Utolsó, ki tudja? De ugyanúgy ahogy te is szétmentél az exeiddel valamiért (már ha voltak exeid), később mégis találnak párt maguknak akár hosszútávra. Az is benne van hogy mással máshogy viselkednek, vagy mert változnak idővel, meg mert mást váltottál ki belőlük mint egy másik ember.

Vagy ha magunkra értelmezzük: Mi is viselkedtünk furán egy kapcsolatban vagy rosszul, máshol meg jobban. Azt azért senki ne mondja hogy ő maga tökéletes volt mindig :P

De amúgy az is lehet hogy ez a pasi soha nem változik, de ez szerintem lényegtelen, még egy agresszívabb alkoholista is találhat magának megfelelő partnert, szóval mindegy a jövő, most a jelen helyzetre koncentráljunk inkább aminek az a lényege hogy túlzó kompromisszumok árán, rossz kapcsolatot fenntartani értelmetlen. Megvolt az összeköltözés, kiderült aminek ki kellett derülnie..

2013. júl. 5. 18:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Úgy érted van valahol egy olyan nő aki eltart, akit minden nap jól elverhetek csalhatom fűvel fával és mégis csak engem akar? Hogyan tudnám megtalálni őt?

ŐT!!!

Hisz nekem Ő lenne a nagy Ő!!!

2013. júl. 5. 19:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Várj kitalálom! anyuci pici fia költözött veled össze! Na én ezt el nem viselném soha!
2013. júl. 10. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!