Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm terhes lett egy...

A barátnőm terhes lett egy nős pasitól. Szerintetek jó ötlet, hogy úgy probálja rávenni a pasit, hogy vegye a nevére, hogy magzsarolja azzal, hogy kitálal a feleségének?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 21:52
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
81%
Normális nő nem esik teherbe nős férfitól, sőt nem is bújik ágyba nős férfival. Hacsak annak a férfinak már amúgy is csak látszat a házassága vagy ha nem is tud annak a létezéséről. Én a barátnőd helyébe beszélnék a férfival és megkérném hogy fizessen gyerek tartást ha nem akarnak akkor bíroságra vinném. Bár szerintem csak azért szülni hogy a gazdag nős szeretőm pénzeljen nem szép dolog.
2013. jún. 30. 11:40
 52/57 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező! Oké, hogy eddig nem hagyta el. Na de egy gyermek!!!

Ha ekkor sem hagyja el akkor nem normális.

Utolsó: marha gazdag lehet ha havi 10.000-be állapodtak meg...

Persze nem szép nős férfivel ágyba bújni, de nős férfiként sem szép más nővel ágyba bújni. Kettejük közül a férfi tartozik hűséggel másnak nem a "szerető"

2013. jún. 30. 11:44
 53/57 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem gazdag pasi éppen annyi pénze van, hogy a két gyereket el tudja tartani.
2013. jún. 30. 11:47
 54/57 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem barátnőd egy rikahülye lány. Már bocsánat,de arra volt esze,hogy teherbeeseen és aztán ne vetesse el. ezzel minimum 4 ember életét hanem a tiedet is tönkretegye.

És még van pofája a pasit zsarolni,hogy kitálal?

A felesége szemében pont ugyanannyira lesz ez a r.banc a hibás mint a férje. Mivel egy gyerekhez két ember kell :)

2013. jún. 30. 13:28
 55/57 anonim ***** válasza:
57%
A barátnőd túl sok dél-amerikai sorozatot nézett.
2013. júl. 1. 19:30
 56/57 anonim ***** válasza:
28%
51-es vagyok a 10 ezret nem olvastam. Annyi pénzért nem is éri meg ez a kavarás. Ez az összeg valami vicc. Ha már felcsináltassa magát egy nős férfival legalább ne egy sohert választana. Egyébként meg ő baja oldja meg, minek bújt az ágyába.
2013. júl. 2. 11:50
 57/57 anonim ***** válasza:
0%

Én például a pasi helyében, agyonverném a barátnődet amikor meg akarja zsarolni,legközelebb el gondolkodna.

A másik meg, elég idióták voltak,hogy nem védekeztek.

2013. okt. 7. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!