Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm terhes lett egy...

A barátnőm terhes lett egy nős pasitól. Szerintetek jó ötlet, hogy úgy probálja rávenni a pasit, hogy vegye a nevére, hogy magzsarolja azzal, hogy kitálal a feleségének?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 21:52
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%

Nem akar szégyenbe maradni?

Miért? Az nem elég szégyen az ő szótárában, hogy egy nős férfival hetyegett?

2013. jún. 29. 22:12
 22/57 A kérdező kommentje:
A pasi megmondta, hogy nem veszi a kicsit a nevére mert ha kiderül akkor a házasságának lőttek.
2013. jún. 29. 22:12
 23/57 anonim ***** válasza:
83%
A bíróság meg nem kötelez senkit,hogy a gyereket a nevére vegye...az anyja nevét is viselheti! max.az apaságot állapítja meg!
2013. jún. 29. 22:13
 24/57 anonim ***** válasza:
95%
Meg is érdemelné ez az idióta pasi, hogy lebukjon, tehát még hülyének is nézi a feleségét.
2013. jún. 29. 22:14
 25/57 anonim ***** válasza:
54%

Hát talán a szégyen szót nem kéne a szájára vennie....

védekezni nem sikerült?

Én nem tenném tönkre legalább 4 ember életét, elvetetném...

2013. jún. 29. 22:15
 26/57 A kérdező kommentje:
Elvetetni már nem tudja mivel négy hónapos. Én csak szegény nőt sajnálom.
2013. jún. 29. 22:20
 27/57 anonim ***** válasza:
80%

Mi változik ha a nevére veszi ?

Mennyi idős a barátnőd ?

Miből fogja felnevelni a picit?

2013. jún. 29. 22:21
 28/57 anonim ***** válasza:
85%

Ha ak úgy megbeszélik azt a 10ezret semmit nem ér... Főleg ha a férfi 1 év után úgy dönt, hogy nem akar fizetni, mert a bíróság sem ítél gyerektartást.

Ha már mindenképpn mg akarja tartani, akkor egyen egy papír a kezében, hogy a férfi vállalja a fizetést ( amúgy sem az anyáé az a pénz, hanem a gyereké)

A pasi meg gondolkodott volna akkor, hogy hogy is álla házassága mielőtt más bugyijába mászott. (Az a kapcsolat úgyis kuka)

Viszont a semmire azért nagy felelőtlenség vállalni a gyereket, deezt már neki kell eldöntenie.

Szégyenben marad? Serintem azon túlvan, nagyobb szégyen egy nős pasi gyerekét várni, mint az, hogy kinek a nevét kapja az a gyerek...

Előbb utóbb úgyis kiderül, ha megtartja, ezen nem tudom miért aggódik a barátnőd, ha a kapcsolatnak lőttek (gondolom ha zsarolná, akkor már nincsenek együtt)

2013. jún. 29. 22:21
 29/57 anonim ***** válasza:
84%

Magának kereste a bajt, nincs miért sajnálni.

Csak a feleséget és a még meg nem született gyereket.

A férj is eláshatná inkább magát.

2013. jún. 29. 22:23
 30/57 anonim ***** válasza:
83%

5-ös vagyok.

Figyelj, ha a barátnőd szeretné a babát, akkor abban én semmi rosszat nem látok, ha megszüli és a saját nevére kerül. Ha ilyen az apa, akkor jobb ha a kisgyerek nem kapja az ő nevét.

Viszont a zsarolást nem tartom jó ötletnek. Azt írod, hogy a barátnőd nem tudta, hogy nős a pasi. Akkor miért is maradna ő szégyenben? Van neki szégyellnivalója? Nincs. De ha zsarolásig süllyedne, akkor lenne.

Nekem gyanús, hogy ha a barátnőd bíróságra menne, akkor nem 10000Ft gyerektartást ítélnének meg neki, hanem többet. Az meg legyen a pasi gondja, hogy a felesége megtudja-e, de ne a barátnőd mondja meg neki. A barátnődnek most már a baba érdekeit kell nézni, és ha ez a pasi ennyire idióta volt, akkor fizessen. Erkölcsileg itt ő a vesztes, nem a barátnőd.

2013. jún. 29. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!