A barátnőm terhes lett egy nős pasitól. Szerintetek jó ötlet, hogy úgy probálja rávenni a pasit, hogy vegye a nevére, hogy magzsarolja azzal, hogy kitálal a feleségének?
Nehogy bírósági papír nélkül belemenjen abba a havi 10ezer forintba. Sőt nagyon keveset fizetne a pasi ! Minimum a duplája.Hisz egyedül fogja a barátnőd nevelni a picit és nem két fillér.
Ha nem is bíróság, akkor el kell mennie neki és a gyerek apjának egy ügyvédhez és ott írnak egy megállapodást.
Az ismerősöm gyereke is az ő vezetéknevét kapta, úgy, hogy férjnél van, és a férjéé a gyerek... Miért lenne szégyen? (Az ő nevét nem volt ki továbbvigye, és különleges, a férjnek meg van 2 fiú tesója, ahol van gyerek.
Ha már ilyen szépen fogalmaztál az a gyerek azzal a névvel is fattyú marad
( nár nem tudom hol élünk, hogy számít a házasságon kívül született gyerek.
Ha meg nem megy bíróságra semmit nem tud tenni..
Nemhogy h..lye volt, még ostoba is?
teljesen mindegy mi lesz a vezetékneve valószínüleg 100% hogy a biológiai apja nélkül nő fel...amugy meg nem mindegy? Nem ezen a vezetéknéven múlik már a dolog.
10000 forint meg nulla, gyanítom a barinő meg 20 év körül, dolgozott már? Mert ha nem, kutya nehéz évek várnak rá...
Ha nem lesz mit enniük mindegy hogy fattyú a gyerek vagy nem. Majd lesz normális pasija az a nevére veszi.
Hogyan eshet valaki felnőtt létére véletlenül teherbe? Védekezésről még nem hallott? Én egyszer a nagy vágytól lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül, másnap rohantam a
72 órás tablettáért.
Te viszont nagyon véded a nőt, holott tudod, hogy nem cselekszik helyesen. Tán te lennél az állítólagos barátnő?
Hamvában holt ötlet ha a nevére veszi a nő ugyis megtudja elválik a pali meg nem fog 2 felé gyt fizetni, ha a nem veszi a nevére a gyt akkor is ugrik.
Ha nincs pénze egyedül megoldani ne szüljön ne szurjon ki az ártatlan gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!