Szerintetek ciki ha a 8 éves tesómmal és a mamámmal alszom egy szobában? 12/L
Akkor viszont neked már kellene egy külön szoba szerintem,mert én megértelek hogy néha szeretnél te már aludni,egyedül lenni,csöndre vágysz és ha meg szólni mersz akkor te vagy a rossz.
Nem ciki,ha a helyzet hozta így és nincs lehetőséged külön szobára.De ha lenne lehetőséged hogy külön szobád legyen akkor meg már kicsit ciki,tehát a helyzettől függ.
Suliba,barátoknak ne nagyon mond el hogy mi van,mert kicikiznének.
De szereintem kicsit ciki,amikor egy gyereknek már lehetne külön szobája,akár ha a tesójával együtt is,de a szülőktől mégis külön,és még sem akar leszakadni róluk,mert a szülőknek is vannak olyan dolgaik amik csak rájuk tartoznának.Nem bántok ezzel senkit,de ciki amikor egy iskolás gyerek folyton az anyán lóg,most én egy ismerősőmre gondolok,lenne külön szoba és egy olyan elkényeztetett,önálótlan gyereket nevelnek hogy az már durva.10éves lesz,nem akar külön menni,ha elmegy fürdeni úgy emelteti ki magát a kádból az anyjával,kísérni kell a 300 m-re lévő suliba,a lakás előtt lévő boltba még sosem futott le.Nyávog,nyavalyog.Fú....Segíteni otthon semmit nem segít,de mindent megvetett.
Tudod kérdező az a legegészségesebb ha lehetőség van egy külön szobára-- de ha a ti körülményetek nem teszi lehetővé, akkor ezt el kell fogadnod. Lehet hogy ők még lefekvés után is kicsit diskurálnak, de tudod ha intézetben kellene felnőnöd, akkor nem csak diskurálnának hanem pofáznának is és ha nekik szólnál hogy csend legyen, akkor bizony jól megvernének az erősebbek.
Szóval annak örülj hogy egy gondoskodó családban élsz akik szeretnek, annak örülj hogy van egy szobátok, annak hogy van anyukád és van egy kis-tesod s nem élsz kivetve ebben a világban, egy otthontalanként, család nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!