Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem úgy csinálja a...

Miért nem úgy csinálja a férjem a dolgokat, ahogy megbeszéljük? Hogyan kezelhetem a hisztijeit?

Figyelt kérdés

Elnézést, kicsit hosszú lesz. Jól esik kiírni magamból a dolgot.

Megbeszéltük, hogy csütörtökön már nem jön haza, mert a barátaival mennek kicsit nyaralni az egyikük nyaralójába. Eredetileg hétfőn jött volna haza. Megbeszéltük, hogy én ezalatt a néhány nap alatt kifestek a házban. Ő gyűlöl minden felújítós, rumlis dolgot. Csütörtök reggel elkezdtem mindent kipakolni, összepakolni, a gyerekekért eljöttek a szüleim, estére minden kész volt arra, hogy ma elkezdjem a festést. Erre a férjem megjelenik este 11-kor, hogy ő mégis hazajött és majd másnap délelőtt megy le a barátaihoz. Ezzel nem is lett volna baj, de nem számítottam rá, így nem főztem, elkezdett morcoskodni, hogy éhes, egész nap hideget evett, főtt ételre vágyik. Utána számítógépezni akart, a gép meg szétszedve, a nappali közepén letakarva. Újabb morgolódás. Itt már kezdett elegem lenni. Erre közli, hogy megy aludni, csak az volt a baj, hogy az ágyunkra rápakoltam a hálószobai féltős holmikat és az egész rakat letakarva várta a festést, én egy szivacson aludtam volna, de neki az alacsony, kemény stb. Ez az egész úgy hajnali 2-re érte el a csúcsot, amikor már nem bírtam magammal és kibukott belőlem, hogy ugyan mi a fenének jött haza, mikor megbeszéltük, hogy nem jön. Ezen úgy megsértődött, hogy még a délelőtti induláskor sem állt velem szóba, mert én nem szívesen látom itthon... Azóta a telefont sem veszi fel.

Nagyon szeretem, de ezekkel a dolgaival nem tudok mit kezdeni. Ez már nem az első ilyen eset és mindig még én érezhetem magam rosszul vagy lehet bűntudatom.

2013. jún. 28. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom is ilyen hisztis volt, nem jön év közben, mert egyetem (tesóm hamarabb elvégezte -mikor fiatalabb- és ő még nem is látja a végét) nyáron nem jön mert nem szereti a meleget persze amikor neki jó akkor egyből ugorjak üljek fel a vonatra ha meg épp programom van ami már két hónapja volt megbeszélve egy hétig könyöröghettem a bocsánatáért meg hogy azért mégis találkozzunk már valamikor 3 évig bírtam visszagondolva egy mazohista báránytürelmű hülye gyereknek érzem magam

Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod ne is keresd vagy átgondolja és felfogja, hogy neked van igazad vagy nem ér annyit ez a kapcsolat ezek alapján dolgos szorgalmas nőnek tűnsz és ilyen alakra pazarlod az időd :/

2013. jún. 28. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Én is egyedül szoktam ezeket a munkákat elvégezni, de ilyenkor a férjem, lehalább segít abban, hogy, ha már fizikailag nem tud, de a megértésével, segítőkészségével támogat. Egy tulok a férjed, már bocs.
2013. jún. 28. 22:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, vannak gyerekek. Szar dolog, mert egy ilyen palival valahogy mégse kéne hosszútávra tervezned. Vagy megváltozik, vagy kezdj el gondolkodni a házasságod jövőjén. Ha hagyod, ebből csak durvább és durvább hisztik lesznek.

A párom elsüllyedne szégyenében, ha én festenék a lakásban. Sőt úgy fest ki, hogy mindjárt ki is takarít, ne csináljon nekem felesleges munkát csak azért, mert ő unalmában festegetett éppen.

Egy igaz férfi nem ilyen, mint a párod. A hiszti alapból női vonás. Sírva tunék röhögni egy hisztiző férfin.

2013. jún. 28. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Hú bakker, tényleg vannak ilyen nők? Az asszonyt átküldeném egy kis kiképzésre hozzád.
2013. jún. 28. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:
20%
Itt inkább az a furcsa hogy ilyenkor bezzeg a előjön hogy ez a férfi dolga. Hol van ez a sok nő a házimunkás kérdéseknél? Akkor aztán egyenlőség van ugye?
2013. jún. 28. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a bajom, hogy nem női munka a festés, hanem az, hogy a kérdező ezt is EGYEDÜL csinálja, míg a férje nyaralni megy és hisztizik!

És kedves előző, ne mond amit írtál, mert 100%, hogy az a férj nem csak nem fest, de nem is főz és semmit nem csinál otthon!

2013. jún. 28. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon akadtam fenn először, hogy egyedül dolgozol, miközben a férjed bulizik és ha ez nem elég, még nyavalyog is. Nagyon gáz. Mintha te lennél az anyukája, ő meg egy hisztis kisfiú.
2013. jún. 28. 23:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az nem férfi, aki nyafog a kaja után, és nem képes magát ellátni.
2013. jún. 28. 23:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez hol férfi? Már bocsi, de a férjed elég szánalmas. Mégis mit csinált? Ült a földön és nézte, ahogy egyedül fested a szobát? Ilyen alakra hogy tudsz alapozni? Velem ezt rendszeresen megcsinálná a párom, mint veled + még a telefont sem lenne hajlandó felvenni, akkor az egyik ilyen után félig kifestve otthagynám az egész rumlit a francba és elköltöznék. (vagy ha enyém a lakás, akkor kifestenék, az ő cuccait pedig rábíznám egy költözős cégre és megadnám nekik a csávó anyjának a címét, hogy vigyék oda)

Nem azért mert bulizik, nem is azért mert pont festeni nem tud/akar, hanem azért mert semmibe vesz téged és a munkádat. Magas ívben leszarja, hogy te éppen a közös otthonotokért dolgozol és nekiáll vacsoráért hisztizni. Hát menjen le és hozzon fel kínait, gyrost, vagy rendeljen pizzát... Ha nem vidéken laktok, akkor minden sarkon van egy 0-24 nyitva lévő gyorsétterem.

2013. jún. 28. 23:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én férjem festő, hozzá sem enged nyúlni még az ecsethez sem. És mikor dolgozom akkor fest ki akkor mire hazaérek már a nagyobb romokat eltakarítja, nekem már csak valamennyi pakolás marad. Mindez úgy hogy nem én kérem, hanem ő csinálja magától.

Szóval én a férjedet már rég p.icsán rúgtam volna de becsülettel. Még véletlenül sem hívnám fel. És ha legközelebb ő csinál valami több napos nehéz melót( ha csinál) akkor én húznék el a helyedben nyaralni.

2013. jún. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!