Miért nem úgy csinálja a férjem a dolgokat, ahogy megbeszéljük? Hogyan kezelhetem a hisztijeit?
Elnézést, kicsit hosszú lesz. Jól esik kiírni magamból a dolgot.
Megbeszéltük, hogy csütörtökön már nem jön haza, mert a barátaival mennek kicsit nyaralni az egyikük nyaralójába. Eredetileg hétfőn jött volna haza. Megbeszéltük, hogy én ezalatt a néhány nap alatt kifestek a házban. Ő gyűlöl minden felújítós, rumlis dolgot. Csütörtök reggel elkezdtem mindent kipakolni, összepakolni, a gyerekekért eljöttek a szüleim, estére minden kész volt arra, hogy ma elkezdjem a festést. Erre a férjem megjelenik este 11-kor, hogy ő mégis hazajött és majd másnap délelőtt megy le a barátaihoz. Ezzel nem is lett volna baj, de nem számítottam rá, így nem főztem, elkezdett morcoskodni, hogy éhes, egész nap hideget evett, főtt ételre vágyik. Utána számítógépezni akart, a gép meg szétszedve, a nappali közepén letakarva. Újabb morgolódás. Itt már kezdett elegem lenni. Erre közli, hogy megy aludni, csak az volt a baj, hogy az ágyunkra rápakoltam a hálószobai féltős holmikat és az egész rakat letakarva várta a festést, én egy szivacson aludtam volna, de neki az alacsony, kemény stb. Ez az egész úgy hajnali 2-re érte el a csúcsot, amikor már nem bírtam magammal és kibukott belőlem, hogy ugyan mi a fenének jött haza, mikor megbeszéltük, hogy nem jön. Ezen úgy megsértődött, hogy még a délelőtti induláskor sem állt velem szóba, mert én nem szívesen látom itthon... Azóta a telefont sem veszi fel.
Nagyon szeretem, de ezekkel a dolgaival nem tudok mit kezdeni. Ez már nem az első ilyen eset és mindig még én érezhetem magam rosszul vagy lehet bűntudatom.
Nem kell hogy bűntudatod legyen...neki kéne annak lennie hogy el tudja nézni hogy a felesége kifest míg Ő bulizik. Egyik ffi se szereti a rumlit de ez nem kifogás...
Én a helyedben elgondolkodnék a házasságodon...
Te festesz egyedül, míg az úr nyaral?
Közben pedig reklamál, hogy nincs vacsora?
És ő sértődik meg?
Én nem élnék a férjeddel, az biztos!
1.Nem egy férfinak kellene festegetni?Ha nem is,legalább segíteni?
2.Ja,ő bulizni megy majd,aztán te meg melózz,de közben ő hisztizik minden sz...rért??Nem neked kéne,nem te vagy a nő?
3.Hogy tudsz ilyen f...szt szeretni?Mondjuk az a jó,hogy nem alkoholista és feltehetően nem csal meg.(bogár a füledbe?bízz csak benne,majd megjárod a bulizgatásaival..)
4.Mi lesz ha gyereked lesz tőle?Két gyereked lesz egyszerre?
Ne haragudj,de ez több,mint szánalmas,hogy egy állítólagos érett férfi így viselkedik..
Férfiként mondom, hogy a pofámról égne le a bőr már csak a gondolatért is, hogy a barátnőm egyedül csinálja az ilyesmit.
Már ne is haragudj, de biztos, hogy te egy férfihez mentél hozzá? Nem egy kisfiúhoz akinek pótanyuka kell?
Tul sokat megengedsz a férjednek és kényezteted, késõbbiekben bajod lehet belõle.
Vagy õ is kényeztet téged, mindenben segit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!