Te mit tennél, ha megtudnád, hogy a legjob barátod HÍV fertőzött? Elfordúlnál tőle?
Nem érdekelne mert kézfogásból nem származna károm
21/F
Először is elmennék a háziorvosomhoz, hogy leellenőrizzem, hogy valóban tisztában vagyok-e vele, hogy hogyan terjed. Majd mikor már orvosilag megerősítve mindent tudok, minden menne tovább mint azelőtt, csak figyelnék, hogy ne kapjam el.
Azért írom ezt, mert nem tudom, hogy nyállal terjed-e, tehát pl. mi a helyzet a pohárból ivással, evőeszközzel evéssel...
Ha terjed azzal is, akkor egyszer leülnék vele komolyan beszélgetni, átbeszélném vele a dolgokat, hogy ne haragudjon meg, de vigyázzunk az esetleges megfertőzésre, mert ugye akkor én fertőzhetem tovább az egész családot, és ez után valóban minden menne a régi kerékvágásban. emiatt a beszélgetés miatt pedig ő sem haragudhatna meg ha van benne kellő felelősségtudat.
*A HIV csak úgy terjed, ha vírust tartalmazó váladék jut az emberi testbe. Az emberi szervezetben négy váladék van, melyen keresztül a HIV továbbadható: a vér, a sperma, a hüvely váladék és az anyatej.
Forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!