Miért kétszínű a barátom anyja velem?
Hasonló cipőben járok én is!Tényleg csak tűrni tudsz!
nekem volt már nyugtatós időszakom is!kitartás!
Már ne haragudj, de részben értem a barátod anyját. Nézzük szép sorba:
- fiatal fia (18) eljegyez egy fiatal éretlen lányt (17)!
- Ez még semmi, oda is költözik, hozzá, és ott élősködik.
Egyrészt elkapkodtátok, továbbá nem hinném, hogy 17 évesen másnál kellene laknod. Nem tudom a szüleid, hogy engedhetik meg, bármilyen nehéz körülmények között is éltek. Ez a magatartás a cigányokra jellemző. Én is fiatal vagyok, és egyáltalán nem konzervatív, de ez nekem is sok :D. Nem mondom, hogy ne segítsük a szegényebb körülmények között élő barátnőt, de amit te vársz tőlük az már túlzás. Egyébként mi az, hogy nem lehetne magánéletetek? Most ezért kell odaköltözni hozzá? Ezt úgy képzelem el, hogy hetente 3x elmész és dugtok, meg ilyesmi.
00:29 Te most csak álmos vagy vagy tényleg ekkora vadparaszt???Hát már ne haragudj:
1- Te honnan tudod,hogy a kérdező éretlen?
2- Ha van diákmunka gondolom adnak le pénzt!
3- Ne cigányozz,egyiket sem ismered,ebből itt ne szíts vitát!!!
4- Ha ekkora furkó vagy inkább nyalogasd a saját talpad!!!
5- Te tuti férfi vagy,azok ilyen hülyék!
6- Tudod aki szerelmes nem dugni szokott,esetleg te szoktál a markoddal!!!!
Nem hiszem,hogy lehetne kifogása az anyósodnak!Ő csak egyszerűen a kicsi pelenkás fiát akarja visszakapni!Tényleg lehet ok az,hogy ti nem vagytok gazdagok sajnos vannak ilyen mocskos emberek!!!Holott inkább befoghatná a száját,hogy örülhetne,hogy büntetlenül használhat téged csicskának,az ő lánya meg mereszti a seggét!Úgy tűnik,hogy te jó vagy háziasszonynak,meg cselédnek,de nem tűri,hogy elvegyék a babuciját!Nyilván ilyesmiért nem szereti őt sem az a saját anyósa!Neki így kerek egész az élete,ettől izgalmas...keveri a sz@rt és kibeszél mindenkit közben bűbájoskodik,nehogy lebukjon!úúúúú az a nő egy gusztustalan kis mocsok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!