Szerintetek mit tegyek hogy anyukám visszafizesse nekem a tartozását?
ez nagyban függ attól, hogy milyenek az anyagi körülmények. valóban szüksége van anyukádnak a pénzre, vagy cigire, új ruhákra, cipőkre, hülyeségekre költi melyekre nincs igazán szüksége.
egyébként mit szeretnél a pénzzel kezdeni? félretenni továbbtanulásra, számítógépre, játékra...?
gondolom nem a saját fizetésedből gyűjtögeted...
amúgy a pénzből azt az ételt veszi amit te is megeszel
tudom hogy nem jó,nekem a saját fizetésemből szokott elkérni(ami nem sok mert suli mellett dolgozok),de nem magára költi,így szerintem jogos hogy adok neki,neked is azt kéne nézned hogy még mindig jobb mintha magadnak vennéd az ételt,ennyivel te is hozzájárulhatsz a családhoz,gondolom ő sem áll oda eléd és kéri a pénzt amit befizet neked az iskolába,amiből ruhát vesz neked
Nyilván ezt a pénzt amúgy is anyukádtól kaptad, szóval...
Ilyen a családi költségvetés..:)
Hát sajnos ezzel nem tudsz mit tenni.
Nekem is mindig ez volt régen, mikor ennyi idős voltam kb.
Távol élő nagymama sokszor küldött nekem pénzt postai úton, akkor az idősebb tesóimtól is kaptam pénzeket, általános sulis ballagásomra is 14 évesen egy nagyobb összeget, néha szórólapoztam is, abból is volt pénzem, de anyukám elkéregette.
Tudom, hogy nehezen éltünk meg, de akkor is nagyon dühös voltam akkoriban emiatt.
Sose kaptam vissza azokat a pénzeket, hiába az ígéret.
Mostmár dolgozok, adok le itthon magamtól, mert máshogy nem megy.
Te se sokat tudsz tenni.
De nem mindegy mire kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!