Van, aki nem hajlandó kifizetni a BKV tartozását?
Volt már olyan,hogy lehet jogos volt,de nem fizetted ki?Mi történt ez után?
Nekem nem jogos,és mégis térítve küldtek egy felszólítást!Nem tudom kifizetni,mert túl sok,és nem tartom jogosnak.
1,5évvel ez elött valamilyen Sebestyén bombázott minden héten egy sima levéllel.Hol 200ezer,hol 100ezer,meg mindig más összeget akart.
Volt olyan is hogy telefonomon (mobilon)zaklatott,ráadásul olyan is volt hogy éjfélkor küldött smst!
Nagyon felháborító volt!Egy idő után abbahagyta!!!:):)
Múlthéten szombaton valaki hozzánk felkapuzott,és azt mondták fontos levelem jött!
A postaládában,volt egy boríték,és abban egy picurka cetli hogy tartozásom van,és valamilyen Dr. Barta Ildikó ügyvéddel vegyem fel a kapcsit!
Se pecsét,se aláírás!
Sima levél,cetli.
Mai napon kaptam egy térítvevényt ugyan ettől a nőtől,amit az egyik családtagom vett át,és ő írta alá helyettem.
70.000ft-os tartozást követel,mert ha nem bíróságra viszi az ügyemet!!
Azt írja az utolsó fizetési felszólítás,pedig ez az első felszólítás,amit kaptam.
Most mit tegyek?
Kapott már valaki ugyanettől a nőtől felszólítást?
Mit tett ez ügyben?
Volt olyan,aki nem fizetett?És mi történt az után?
Ez nagyon sok pénz!!
Szerintem is átverés. Gondolj bele, pecsét, és aláírás nélküli levél, pláne cetli? A pecsétet nem véletlenül találták ki a levelekre... Máskülönben bárki bárkit felszólíthatna fiztésre, akár a szomszédot is, nem gondolod?
Keresd fel ezt az ügyvédnőt, és ha a dolog gyanús, akkor az ügyet jelzd a rendőrségen.
Szia!
Én is kaptam ilyesmi levelet egy ügyvédnőtől. A BKV kiadta a be nem fizetett büntiket ennek a cégnek. Ez tul.képpen egy behajtó. Az én esetemben tutira nem én követtem el a jegy nélkül utazást, mivel autóval járok, és ráadásul akkoriban itthon voltam a pici lányommal. Felhívtam az irodát, elmondtam hogy mi az ábra. A nevemen, és a hibás címemen kívül semmit nem tudtak. Azt mondta a csaj, hogy biztos "bediktálta" a nevemet valaki a buszon. Megmondtam neki, hogy ne zaklassanak többet, hiszen a személyes adataim sem stimmelnek.
Egyébként nálunk is a családtagom vette át a levelet, holott a házszámunk sem stimmelt, csak mivel ismer a postás, ezért ide hozta:) Helyre tettem mindenkit, ezentúl ÉN veszem át a leveleim.
Az én esetemben nem tehet sokmindent a behajtó. Az ő iratain a nevemen és hibásan megadott címemen kívül a személyes adatok nem stimmelnek. Az ő nyomtatványukon nem az én aláírásom van. Természetesen nem fizetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!