Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudott! Nem is kis dologban!...

Hazudott! Nem is kis dologban! Most mit tegyek? Választásom se nagyon van.

Figyelt kérdés

Olyan dologban ami ellen semmit nem tudok tenni.

Megbeszéltük a barátnőmmel, hogy ha becsúszik egy gyerek akkor nem tartjuk meg de fogamzásgátlót szed és mindig védekezünk mindenhogy, erre most terhes. Biztosra akartam menni, 6/5 pozitív. Kérdeztem, hogy akkor most mi lesz és azt mondta, hogy nem veteti el DE MEGÍGÉRTE! Én megmondtam neki, hogy nem akarok gyereket vagy ha igen akkor majd valamikor később, mondjuk 10 év múlva. Szó se volt olyanról, hogy megtartjuk. Nem merek gyereket vállalni, félek tőle (most nincs kedvem kifejteni, hogy miért) és ő ezt tudta/tudja nagyon jól. Nem tudok mit tenni vagy lelépek vagy maradok egy olyan kapcsolatban, környezetben ahol hazudtak és egy olyan gyerekkel kell együtt élnem akit nem akartam. Elmondta, hogy nem veteti el és egy kis veszekedés után eljöttem mert nem tudtam kezelni a helyzetet. Azóta hívogat, írogat, hogy milyen bunkó vagyok. Komolyan én vagyok a bunkó mert kijelentettem, hogy nem kell gyerek? Nem én hazudtam hanem ő és ő erőlteti a gyereket is. Nem akarok gyereket elegem van és fizetni se akarok utána. Apaságit a biztonság kedvéért csináltatni fogok de kizártnak tartom, hogy bárkivel is megcsalt volna mert azt észrevettem volna. Nagyon bénán hazudik. Nem volt rossz a kapcsolatunk ezt leszámítva. Mit csináljak?

2013. jún. 26. 22:17
 121/141 anonim ***** válasza:
100%
Volt 16:11-es...
2013. júl. 14. 19:40
 122/141 anonim ***** válasza:
69%

Miért törölték ki amit írtam? :OOO

Hát ezek tényleg nem normálisak! A sok bántó kommentet, kérdést nem tudják kitörölni, de amit nem kéne azt igen! Felháborító...

2013. júl. 14. 20:25
 123/141 anonim ***** válasza:
29%
Ird le megegyszer ennyi
2013. júl. 14. 21:07
 124/141 anonim ***** válasza:
22%
És még le is pontoztok :)
2013. júl. 14. 23:55
 125/141 anonim ***** válasza:
66%
2013. júl. 26. 12:53
 126/141 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi a helyzet, Kérdező?
2013. júl. 26. 13:39
 127/141 A kérdező kommentje:
Nem sok minden. Beszélgetünk meg találkozunk néha. Nem tudom mi lesz ebből. Szokatlan helyzet :S
2013. júl. 27. 00:53
 128/141 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes most? Még mindig ikerterhességnek néz ki? Azt mondod beszélgettek néha... milyen a jövőképe? Hogy áll a saját korábbi ígéretéhez és kontra a mostani viselkedéséhez?
2013. júl. 27. 00:56
 129/141 anonim ***** válasza:
53%
2013. aug. 2. 15:56
 130/141 A kérdező kommentje:

14 hetes és még mindig ikrek. Most éppen össze vesztünk egy kicsit. Ő szeretné ha megpróbálnánk folytatni a kapcsolatunkat és együtt nevelnénk fel őket. Elbizonytalanodtam megint,nem tudom mit csináljak. Bocsánatot kért már többször is és próbálta elmagyarázni, hogy mit érez, miért nem akarta elvetetni. Én megértem de ezt neki is elmondtam, hogy nem így kellett volna csinálni. Az elején erősen gondolkoztam rajta, hogy elhagyom őket és soha többé nem jövök vissza de már nem valószínű, hogy megteszem. Szóval ezzel az együtt maradással nem tudom mi lesz, jelenleg nem úgy néz ki meg amúgy is ha egy ekkora dologban meggondolta magát akkor ki tudja miben fogja még.

Megnéztem a filmet is. Túl nyálas, nem az én stílusom de a mondanivalója megvan.

2013. aug. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!