Kaptad már rajta azon a párod/férjed, hogy hazudott?
Nem. Én nem borulok ki az őszinteségen, ha a férjem elmondja a rossz dolgokat, nem sértődöm meg, nem hisztizek, nem veszekszem, nincs büntetés egy-egy hibáért. Így merhet őszinte lenni.
35N
mindenki hazudik, ajobbak csak un kegyes hazugságot követnek el, vagyis nem veszít semmit a másik, ha nem tudja meg a teljes igazságot
a kérdés csak az, hogy akarod-e tudni, hogy hazudik
Az én barátom akkor terel és félrebeszél, ha olyan dologról van szó, amivel kapcsolatban tudja, vagy feltételezi,h nekem nem tetszene. Jellemzően én kérdezek rá, mert látom, hogy valami nem stimmel.
És látom azt is mikor próbál hazudni és akkor mindig szépen meg kell kérnem h legyen őszinte! Aztán többnyire harapófogóval húzom ki belőle, de elmondja.
Ha valami jelentéktelen ügy, mindig elmondom neki, hogy nyugodtan elmondhatta volna elsőre is, ha pedig nem jelentéktelen, akkor is igyekszem nyugodt maradni és megköszönni, hogy legalább őszinte volt.
Én sohasem hazudtam neki, önként vállaltam a tetteim következményeit,mindig elé álltam és vallottam, ha volt mit. Ezt várnám el tőle is és másoktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!