Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptad már rajta azon a...

Kaptad már rajta azon a párod/férjed, hogy hazudott?

Figyelt kérdés
Apró vagy nagyobb dologban? Kiakadtál, haragudtál? Mi lett aztán?

2012. nov. 21. 12:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
83%
"Az őszinteség fájdalmat okozhat, de a hazugságot ritkán bocsájtják meg."...
2012. nov. 21. 15:54
 12/16 anonim válasza:
74%
Nem kenyerem a hazugság, de ha a szükség úgy hozza művelem.
2012. nov. 21. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Hálistennek soha. A legőszintébb ember, akit ismerek.
2012. nov. 21. 16:17
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Persze. Kis simliségek mindig vannak. Vagy nem hazugság, de elmismákolás...

Én nem akadtam ki mikor kiderült (apróságról volt szó, meg arra nekem nincs feles energiám, hogy ilyenekbe öljem). Mondtam a páromnak, hogy nem vagyok én mérges, csak szeretném megkérdezni, hogy miből gondolta azt, hogy nem mondhatja el az igazat nekem? Ekkor jött rá, hogy nem szándékos volt, csak az előző barátnőjének nem volt szabad mindent elmondania, ha nemakart hisztiket. Elnézést kért, mondtam, hogy nem kell, csak legközelebb legyen őszinte, ha bármiről van szó. Azóta semmi gondunk.

2012. nov. 21. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy miért nem volt hasznos a válaszom, csak mert azt írtam hogy nem hazudós a férjem? A kérdés nem az volt, hogy csak olyan írjon akinek az!
2012. nov. 21. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös, számomra ugyanolyan hasznos volt mint a többi, én nem pontoztam senkit se fel, se le.
2012. nov. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!