Kinek van igaza?

A párodnak. Egy gyerekes anyuka NE menjen diszkóba! Oda a tinik valók, vagy azok, akik férfiakra vadásznak. Menj el napközben, vagy akár este a barátnőiddel, vagy egy moziba, színházba, de ne diszkóba, főleg ne a férjed nélkül.
Soha nem jutott volna eszembe a férjem nélkül szórakozó helyre menni. A gyereket is rá lehet bízni a mamákra, vagy valakire, és együtt menni el időnként.

Menj érezd jól magad! Ne foglalkozz azokkal akik ellenzik!
Attól ,hogy van gyereked még neked is jár a szórakozás kikapcsolódás és az legyen disco vagy mozi.
A lényeg, hogy kapcsolódj ki! :) :) Hajrá

Nem adtam rá okot,és igen az önértékelésével is baj van,bizunk egymasban,ő is bennem,érzem,de ez az egy téma valahogy kihozza belőle az "idiótát". :-)
Rááadásul van egy baratnőm aki évente egyszer jön haza,most ha pont ugy tudnank talakozni,ne menjek ki velük mert ő dolgozik?! Nemtudom annak lehet e valami köze a dolgokhoz,hogy mi ugy jöttünk össze hogy "megcsaltam" vele a férjem...Igaz ez olyan megcsalás volt hogy akkor a férjem már 3-4 éve mást sem hangoztatott csak hogy keressek valakit neki nem kellek,több nő volt az életében stb..

Menjél és érezd jól magad.
Azért, mert gyereked van, még elmehetsz szórakozni nagy ritkán. Nem tudom, milyen idétlen elképzelés, hogy aki szülő, az onnantól kezdve ássa el magát, és családon kívül ne legyen élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!