Túlreagálom, vagy a barátom egy borostás kamaszt játszik a kapcsolatunkban?
Szeritnem nem élvezi az életet a srác és inkább játszik a gépen.
Meg ha ilyen rossz családból való, akkor gondolhatod, hogy semmiféle példakép nincs előtte. Se férfi ,se nő, semmi. Max az anya, bár az is csak azért lehet, mert hiányzik neki és veled pótolja.
(Mondjuk én rém gusztustalannak tartom az anyaként viselkedő nőket, lefeküdni se tudnék velük, de hát ő nem ilyen úgy látszik.)
Nagyon örülök, ha menekül a játékba, de tényleg, csak tegye ezt egyedül. Egyébként ha eddig felhoztam neki, hogy minden az én nyakamba szakadt és úgy érzem az anyja vagyok, aki utasítgatja a gyerekét és egyszerűen nem nőnek érzem magam mellette, akkor az szokott lenni a reakció, hogy ő meg nem érzi férfinak magát mellettem, inkább az apámnak, annyit lelkizek. Az állandó játékra meg az a válasz, hogy tudom hogy meg szokta unni egy idő után, de most épp nagyon rá van kattanva, ne izéljek már. Közben meg aggódik, hogy ugye szeretem és ugye nem lépnék le szó nélkül soha..
Az a baj, hogy hiába agyalok mit mondhatnék neki, az első tipikus reakció mindig az, hogy már annyi balhé volt, elege van, miért kell mindig balhézni. Ilyen hozzáállás mellett nem könnyű a sokadik dolgot felhozni. Az annyi balhé abból fakadt, hogy betegesen féltékeny volt mikor összejöttünk és percre pontosan el kellett volna számolni a napommal szerinte. Ahhoz képest, hogy mennyire brutálisan bolond volt, mára ez teljesen normális lett, de szerintem azt a megoldást választotta, hogy homokba dugja a fejét - játszik és játszik - aztán majd lesz valami.
Nagyon örülök, ha menekül a játékba - Ez most elírtad vagy komolyan?
A lelkizéstől nem lesz apád, mert egy apa gondoskodna, ő meg leül, gépezik és szarik mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!