Túlreagálom, vagy a barátom egy borostás kamaszt játszik a kapcsolatunkban?
Szia!
Az, hogy sokat javult a viselkedése szerintem nem mentség. Távol álljon tőlem, hogy lebeszéljelek a szakításról de ne azért ne merd megtenni, mert senkid sincs a világon! Ez gyáva dolgok lenne és hosszútávon hülyeség is.
Ha 100-adszorra sem tudsz vele leülni és érdemben megbeszélni veszett ügy. A férfinek vagy olyan a személyisége, hogy segít vagy nem olyan. Gondolj bele ha szülsz akkor milyen hisztis leszel!? Minden rád fog szakadni, kiadsz és már váltok is. Egy gyerekkel ez sokkal nagyobb veszteség mint még most, időben lelépni.
21/L
Nem minden pasi ilyen! Ezt te is jól tudod belül!
"Kiborulok és falra mászok attól, hogy mint egy 5 éves gyerek nekem kell nevelgetnem és terelgetnem"
"Én fel fogok robbanni mellette, egyre kevésbé van türelmem a viselkedéséhez"
"illiószor próbáltam már neki felhozni, hogy ne pakoljon rám minden terhet, de olyan szépen elmagyarázza, hogy én vagyok a nő, mindig is az én dolgom lesz a háztartás vezetése," - MINDIG? És ha szülsz gyerekeket, akkor is csak gépezni fog? Semmi házimunkát nem csinál?
Hozzáteszem, hogy most megszorultam anyagilag és amit kapott plusz pénzt egy külön munkájára, azt magától odapakolta elém, hogy szépen fizessem be a számlámra, mert én vagyok a kis asszonykája és ő vigyáz rám. Ez tök jó, de úgy érzem, hogy ezzel meg kifizetett előre..
15-ös, házimunka nála: 1. ha tele a kuka, reggel munkába menet leviszi, tesz bele új zsákot, 2. miután ettünk kipakolja a tányérokat. Lista vége. Ennyit csinál magától.
14-es, ezt próbálgatom jelenleg, tettem ki egy naptárat, abba beleírom amiket meg kellene csinálnia, de eddig nem nagyon volt hatása, szólnom kell érte, különben nem időzíti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!