Hogyan közeledhetnék újra a férjemhez? Részletek lent.
Nagyon-nagyon-nagy esélyed van a sikerre! :o)
Tudod, milyen kevesen vannak, akik egy ilyen helyzetben ennyire reálisan látják a saját helyzetüket, szerepüket? Szinte senki. Mivel könnyebb a másikban keresni a hibát.
Azért Te sem vagy még a csúcson. Mert az önmagad ostorozása viszi el az energiádat. Ami szintén egy módja a nem-cselekvésnek. De így legalább már tisztában vagy azzal, hogy cselekedned kellene. MI AKADÁLYOZ MEG benne??? Szerintem most ez a jó kérdés, amire választ kell kapnod mielőbb.
Vannak valódi érzelmek, ezek közös jellemzője, hogy CSELEKVÉS-re ösztönöznek. Maga az érzelem lehet a köznyelv szerint pozitív vagy negatív, de ez nem olyan fontos, mint elsőre hinné az ember. Ha haragból cselekszem, bosszúból "mutatom meg" a világnak, de valami jó sül ki belőle, akkor az nem katasztrófa. Pedig ezek a közgondolkodásban "negatív" érzelmek.
És vannak hamis érzelmek. Ál-megoldások. Ezek nem a lélekből jönnek, hanem az ego félelmei. Cselekvés-ellenesek. Erről is lehet őket megismerni. Egyetlen céljuk az önfenntartás. Az önsajnálat is ilyen. Addig maradsz benne, amíg csak akarsz. Nem történik semmi. Hosszan fenntartható.
Ilyenkor jó lehet, ha az embert valaki "fenéken billenti". Akár szóban, akár tettleg. Mivel távol vagyok, nekem csak az elsőre van lehetőségem. :oP
A munka vár, el kell végezni, nincs idő az önsajnálatra!
Nem arra van szükséged, hogy okos tanácsokat kapj, valaki más mondja meg neked, hogy mit kell tenned! Egyetlen dologra van szükséged, hogy ELKEZDJ CSELEKEDNI. A többi majd jön magától. ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!