A fiunkat azzal vádolja az egyik osztálytársnője, hogy tőle terhes. Mit lehet ilyenkor tenni?
Jah és kérd már el a kis könyvét a lánykának, hogy lásd mi az ábra.
Az se lenne hátrány, mert mondani lehet, hogy 8hetes, de aztán vagy 4 vagy 12... Nagyon de nagyon nem mindegy.
Csúnyán hangzik, de akár el is vetethetné a kislányka azt a magzatot.
Ha az én lányom 16 évesen teherbe esne, biztos felkínálnám lehetőségként ezt. A Szexhez két ember kell...a kiscsajnak miért nem jutott eszébe a védekezés?
A fő kérdés, hogy tényleg terhes e, mond meg, hogy a legközelebbi orvosi vizsgálatra te is elmész, hogy hány hetes a magzat meg ilyenek.
Ha tiltakoznak, az gyanús!
Hát remélm 9 hónap múlva is az oldal tagja leszel még, mert igencsak kíváncsi lennék a fejleményekre. Akár még blogot is vezethetnél, biztos sokan olvasnák :D :D :D
Viccet félre téve, dőljetek hátra és várjatok. Közben ti is terjesszétek hogy a fiatok hozzá sem ért, és ügyvédhez fordultok.
Ezt a valóságban is megtehetitek.......
A lényeg hogy ne fizessetek semmit és a fiatokkal véletlenül se írassanak alá semmiféle papírt.
"Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy a fiunkat tönkreteszi egy kis k**va,"
Érdekes álláspont! A lány, akit normálisan teherbe ejtettek, az a kis k**rva, de a fiad, aki egy kis b***zi, az a normális. Szerintem ez az egész csak egy kamu dolog, a fiad álcája
'Normálisan teherbeejtettek'...sokkal nagyobb szégyen hogy annyira hülye a kis p**a hogy 16 évesen egy buliban összefekszik valakivel VÉDEKEZÉS NÉLKÜL, ráadásul még nagydobra is veri, a szülei meg ahelyett hogy minimum egy hatalmas fejmosásban részesítenék, még kis is doboltatják, hogy nézzétek a cafka lányunk terhes lett, fizessen a felelőtlen 'talán apa' családja (még ha tényleg tőle is van a gyerek, a teljes összeget ráadásul ILYEN MÓDON követelni jogilag sem helytálló)
Ehhez képest hogy egy 17 éves fiú a saját neméhez vonzódik, stabil barátja van, és nem dörgöli más orra alá, sőt!...hát sokkal egészségesebb.
20/L
Utolsó!
Gondolom, te is vígan menetelsz a "büszke" menetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!