A párom mezőgazdasággal foglalkozik ezért egy csomó gép van az udvaron. Hogy beszéljem rá, hogy vigye őket máshová?
Leírtam, hogy próbáljatok valami telket venni és oda pakoljatok. A másik megoldás, (láttam már ilyen megoldást is) hogy egy drótkerítéssel elkerítették az udvar hátsó részét, oda pakolták a gépeket, a drótkerítésre meg maga gyékénykerítést raktak.
ilyen valami..
Aztán az első udvarban vannak rózsák, virágok lugas mittomén...
Egyébként meg a sarat el kell lapátolni, felmosni és elsöpörni...
Hidd el mindenki ezt csinálja.
Előző vagyok egyébként.
Akik a gyékényes megoldást választották ott is átjárnak a gépekkel az első udvaron, van egy kapu a két udvar között szintén gyékénnyel borítva, és bizony lapátolják, söprik a sarat ha átmegy az udvaron a gép...ez ezzel jár. Viszont cserébe van mit enni és nem éheznek.
ö, miért is tanuljak meg írni? Sem helyesírási hiba, sem elírás nincs abban, amit írtam. Na jó, a kb. után hiányzott a pont.
A lánka nem hiba... de akkor írok libát, egyre inkább bizonyítod, hogy az vagy.
Nem tudom, van-egy gyereked, de nem mehet majd játszani az udvarra játékokkal, mert zavarja az összképet???
Azért lehetnénk kicsit konstruktívabbak is :)
Ott van sár, ahol a földön jár a sok gép.
Mielőtt mindenki kidob mindent és mindenkit és csődbe megy a vállalkozás... nem lehetne lebetonozni vagy térkövezni azt a részt, ahol a gépek járkálnak és parkolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!