Hogyan reagáltak a szüleid, mikor anyósékhoz költöztetek?
Tervezzük az összeköltözést, a hely még egyelőre bizonytalan. Amennyiben a párom lakhelyén kapunk munkát, valószínűleg az ő szüleinél fogunk lakni, amíg sikerül kicsit talpra állnunk anyagilag. Jó a kapcsolatunk velük, szerencsére nagyon jó természetűek, ezt őszintén mondhatom. Viszont édesanyám nagyon ellenzi az ilyesmit. Nyilván nem fogok tőle engedélyt kérni, ha már lesz önálló keresetem, csak beszélgettünk ilyesmiről korábban és tudom, hogy nagyon elutasító ebben a témában. Ezért sem avatom be egyelőre a terveinkbe, addig legalább nem veszekszik. Valamiféle féltékenységet hallok a hangjában, ugyanakkor tudom, hogy nem szeretné, hogy hozzánk költözzünk, azt sem szereti, ha a párom huzamosabb ideig nálunk van. (A természetéből adódóan ez a variáció meg sem fordult a fejünkben.)
Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy reagáltak a szülők?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!