Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vágyik egy nő arra,...

Miért vágyik egy nő arra, hogy ne dolgozzon?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, és el sem tudnám képzelni az életem munka nélkül.De úgy veszem észre, hogy rengeteg nő van, aki mindent bevállal, csak hogy ne kelljen melózni.Nem értem ezeket.Nekik nincs jó érzésük, ha valamit létrehoznak saját maguktól?A függetlenség nem öröm nekik?Nem vágynak arra, hogy fel tudjanak mutatni valamit, amit saját erőből hoztak létre?
2013. jún. 23. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
4%
Én csak azt nem értem miért érzik egyesek, hogy ehhez a vitához releváns az, hogy egy isten háta mögötti faluban hogy élnek, ha egyszer az ország nagyrészén nem ez az elterjedt?! Normális helyen csak az nem talál munkát, aki nem akar ...
2013. jún. 25. 12:25
 82/88 anonim ***** válasza:
93%
81-es: kerestél már munkát mostanában? Pl. gyakorlat nélkül? (mert a diákmunkára rá se néznek, hiába csináltam ugyanazt, mint a "rendes" munkások)
2013. jún. 25. 12:29
 83/88 anonim ***** válasza:
4%
MUNKÁT igenis lehet találni. Csak nem feltétlenül rögtön a legjobb pozícióban a szakmádban.
2013. jún. 25. 12:31
 84/88 anonim ***** válasza:
67%
A kérdésemre kell válaszolni, nem mondani a bullshitet...
2013. jún. 25. 12:37
 85/88 anonim ***** válasza:
73%

Vitatkozhatunk itt napestig, de ebben a kérdésben mindig lesz pro és kontra.

Ez olyan mint a házasság és az élettárs pártiak.Sosem fogjuk meggyőzni erről a másikat.

Azt kellene megtanulni, hogy ne szóljuk le a másikat csak azért, mert másképp él ahogyan mi találjuk jónak.

Mindenki söprögessen a tájékán, és hagyja békén a másik életmódját.Ennyi.

2013. jún. 25. 12:53
 86/88 A kérdező kommentje:
Én nem szólom le, ha valaki azért nem dolgozik, mert nem talál munkát ( bár igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy nem legfelülről kell kezdeni a keresgélést...) Hanem azért tettem fel ezt a kérdést, mert már egy csomó ilyet olvastam itt, hogy pénzes pasikkal való házasságról, kapcsolatról kérdezgetnek meg ilyesmi....szerintem baromi unalmas lehet az egész napos semmittevés, a pénzért való kuncsorgás meg gáz...és még mielőtt azt mondanátok, hogy irigykedek, nem erről van szó.Nem vagyok egy bányarém, úgyhogy én is találhatnék biztos olyat, aki eltartana.Kár, hogy egy olyan hozzászóló sem volt, aki érintett lenne ebben a dologban, érdekelt volna az ő álláspontjuk is.
2013. jún. 26. 16:33
 87/88 anonim ***** válasza:
90%
Egy normális kapcsolatban alap, hogy megosszák a pénzt és nem kell "kuncsorogni" amúgy meg a HTB-k általában nem ülnek otthon egész nap. Vagy te csak elmész dolgozni, hazamész és kész?
2013. jún. 26. 16:40
 88/88 A kérdező kommentje:
Én nem elsősorban a HTB-kről beszélek, hanem azokról, akik direkt pénzért házasodnak, hogy aztán ne kelljen csinálniuk semmit egész nap.
2013. jún. 26. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!