S. O. S! Mi tévő legyek, hogy megfékezzem a húgomat?
1. Jó nem kellet volna hagyni, hogy ideáig fajuljon de a gyámügy/intézet sok.
Úgy gondolom, hogy rendesen kellene / kellett volna nevelni. Pl:. elvenni a cuccait ami fontos neki vagy nem mehet ahova szeretne mert ilyen. Esetleg zavarjátok be egy 15 percre egy szobába / de tényleg annyi legyen/, hogy nyugodjon meg és utána nyugodt hangnemben beszéljétek meg. /onnan számolva 15 perc mikor nem jön ki/
Te jó isten...soha eszembe nem jutna megütni anyukámat,se egy nadrág miatt,se másért.
Ha az anyukád túl elnéző vagy engedékeny vele,akkor nincs más,neveld meg te.Ilyenkor nyugodtan repülhetne szerintem egy pofon (vagy több),nem kell agyonverni,nem kell,hogy maradandó sebet okozzon,de azért tudja már,hol a helye!
Nem pártolom se a pofont,se a durvább "verést",de úgy gondolom,ebben a helyzetben - már akár csak önvédelemből is - elfogadható és szükséges is.
Talán akkor majd leereszkedik a földre.
És hagytátok/hagytad,hogy ezt megtehesse,többször is?
Én azt szeretném tudni hogy mit csináltatok 15 évig hogy ilyené vált?...
Ha az én lányom tenne ilyet akkor először is feltenném a kérdést mit basztam el 15 évig hogy ilyenné lett!
Nem kapott elég szeretetet tőletek?
Vagy nem kapott egy jó nagy pofont mikor kapnia kellett volna?
Az nem jó megoldás hogy nem tekinted húgodnak sőt a legrosszabb. Ha nem szereted a húgodat nem tudod megnevelni. Bánj vele úgy mintha a Te lányod lenne, szeressed őt de ha kell egyből keverj le neki egy pofont hogy észhez térjen. Tanulja meg hogy nem a pénz az érték hanem ami a szívben van.
Ha nekem jönne, akár az anyja vagyok, akár a nővére, de úgy pofántörölném és leordítanám mindenféle elkényeztetett konzumidióta ki pitschának, hogy a fal adja a másikat.
És mégjobban megvonnék ezek után mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!