Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgomat megláttam egy lánnyal...

Húgomat megláttam egy lánnyal csókolózni, nem tudom, hogy ez most tényleg normális-e a mai fiatalok körében vagy hajlamai vannak?

Figyelt kérdés
Húgom 19 múlt nemrég és még sosem volt pasija, pedig millióan próbálkoznak nála, neki senki se tetszik, átlagon felüli szép csaj, mindenki dicséri, de senkinek nem hiszi el, mert jaj ez ilyen hülye, másik olyan ronda. Van egy legjobb barátnője, akinek szintén sosincs pasija, állandóan együtt lógnak szinte már itt lakik, együtt alszanak állandóan, de ez még hagyján volt eddig. A hétvégén is itt aludt, félig nyitott ajtónál bent smároltak meg tapizták egymást az ágyon (igen, egyértelműen nem játszottak) szerintem abban a tudatban, hogy nincs itthon senki, még jó, hogy apánk nem volt itthon. Én meg köpni nyelni nem tudtam, olyan ideges lettem, aztán rögtön felhoztam a témát, mikor egyedül volt és teljesen összeveszett velem, hogy én (!) minek figyelgetem őt. Mi a fene van a mai lányokkal, hogy ha lennének pasik, akkor is így viselkednek? Én nem akarom, hogy a húgom ilyen legyen, mi a jó isten baja van?
2013. márc. 7. 16:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Lehet leszbi.
2013. márc. 7. 16:12
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Leszbikus.
2013. márc. 7. 16:13
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
19 evesens mar tudja mit csinal.Sok fiatal lany kiprobalja mas lannyal is de csak a hecc kedveert sztem.De az h sose volt pasi es 19 eves meg meg szep is akkor lehet h a lanyokhoz vonzodik.Fogadd el ha igy van csak a tesot!
2013. márc. 7. 16:14
 4/31 anonim ***** válasza:
34%
Neked mi a bajod, hogy nem filmezted le?!
2013. márc. 7. 16:16
 5/31 anonim ***** válasza:
91%

Előfordulhat, hogy ő a lányokhoz vonzódik, de ezt itt mi nem fogjuk tudni eldönteni. Az én véleményem az, hogy ha nem is meleg, akkor is biszexuális.

Ne kérd számon mert mégjobban elzárkózik, azért ő már nem gyerek. Semmi közöd és befolyásod nincs arra hogy milyen a nemi identitása a húgodnak!

Fogadd el akármilyen.....

Zárójelben megjegyzem : tini koromban én is csókolóztam lánnyal. Nem vagyok meleg, sőt még biszexuálisnak sem mondanám magam, a kiváncsiság hajtott.

26( boldog heteroszexuális párkapcsolatban élő) nő

2013. márc. 7. 16:18
 6/31 anonim ***** válasza:
19%
én is szoktam néha, de nem vagyok leszbikus egyáltalán
2013. márc. 7. 16:21
 7/31 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem legfeljebb a nagyon konzervatív nők fejében nem fordul meg hogy milyen lehet egy másik nővel.

Én most mentem férjhez, és borzasztóan bánom hogy nem próbáltam ki régebben. Bár ismerve a férjemet, talán azt se bánná ha előtte... :D

Vannak nők akik meg merik próbálni, van aki magába fojtja a gondolatot, hát a húgod kipróbálta.

De az is lehet hogy egyszerűen leszbikus.

Ezt mi valóban nem tudjuk eldönteni innen.

Talán ha leülnél vele kulturáltan minden feszültségtől mentesen beszélgetni, megkapnád a választ.

2013. márc. 7. 16:27
 8/31 Robi.88. ***** válasza:
45%
Neked amugy nem tok mindegy h a hugod lezbi v nem? Miben valtoztat a kettotok kapcsolatan? semmit.... hát akkor meg?
2013. márc. 7. 16:32
 9/31 anonim ***** válasza:
68%
Igen, vannak hajlamai, valószínűleg ferdék!
2013. márc. 7. 16:33
 10/31 A kérdező kommentje:
100%, hogy nem leszbi, csak hülye. Volt, mikor halálosan belezúgott pár fasziba és róluk áradozott hónapokig. Nem tudom, hogy mi a fene jött rá, de amit ezzel a kis bnőjével művel az már sok. Én fiú vagyok, de eszembe nem jutna lesmárolni, meg tapizni a legjobb haveromat és ha apánk meglátta volna hatalmas patáliát csap. Oké, valaki részegen kipróbálja, de fényes nappal enyelegni az ágyon? Nem normális dolog.
2013. márc. 7. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!