Húgomat megláttam egy lánnyal csókolózni, nem tudom, hogy ez most tényleg normális-e a mai fiatalok körében vagy hajlamai vannak?
Előfordulhat, hogy ő a lányokhoz vonzódik, de ezt itt mi nem fogjuk tudni eldönteni. Az én véleményem az, hogy ha nem is meleg, akkor is biszexuális.
Ne kérd számon mert mégjobban elzárkózik, azért ő már nem gyerek. Semmi közöd és befolyásod nincs arra hogy milyen a nemi identitása a húgodnak!
Fogadd el akármilyen.....
Zárójelben megjegyzem : tini koromban én is csókolóztam lánnyal. Nem vagyok meleg, sőt még biszexuálisnak sem mondanám magam, a kiváncsiság hajtott.
26( boldog heteroszexuális párkapcsolatban élő) nő
Szerintem legfeljebb a nagyon konzervatív nők fejében nem fordul meg hogy milyen lehet egy másik nővel.
Én most mentem férjhez, és borzasztóan bánom hogy nem próbáltam ki régebben. Bár ismerve a férjemet, talán azt se bánná ha előtte... :D
Vannak nők akik meg merik próbálni, van aki magába fojtja a gondolatot, hát a húgod kipróbálta.
De az is lehet hogy egyszerűen leszbikus.
Ezt mi valóban nem tudjuk eldönteni innen.
Talán ha leülnél vele kulturáltan minden feszültségtől mentesen beszélgetni, megkapnád a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!