Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgomat megláttam egy lánnyal...

Húgomat megláttam egy lánnyal csókolózni, nem tudom, hogy ez most tényleg normális-e a mai fiatalok körében vagy hajlamai vannak?

Figyelt kérdés
Húgom 19 múlt nemrég és még sosem volt pasija, pedig millióan próbálkoznak nála, neki senki se tetszik, átlagon felüli szép csaj, mindenki dicséri, de senkinek nem hiszi el, mert jaj ez ilyen hülye, másik olyan ronda. Van egy legjobb barátnője, akinek szintén sosincs pasija, állandóan együtt lógnak szinte már itt lakik, együtt alszanak állandóan, de ez még hagyján volt eddig. A hétvégén is itt aludt, félig nyitott ajtónál bent smároltak meg tapizták egymást az ágyon (igen, egyértelműen nem játszottak) szerintem abban a tudatban, hogy nincs itthon senki, még jó, hogy apánk nem volt itthon. Én meg köpni nyelni nem tudtam, olyan ideges lettem, aztán rögtön felhoztam a témát, mikor egyedül volt és teljesen összeveszett velem, hogy én (!) minek figyelgetem őt. Mi a fene van a mai lányokkal, hogy ha lennének pasik, akkor is így viselkednek? Én nem akarom, hogy a húgom ilyen legyen, mi a jó isten baja van?
2013. márc. 7. 16:10
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Húgod nem ferde hajlamú, hanem csak a saját nemét szereti.

Te sem lehetsz felnőtt, ha ezen hisztizel.

2022. nov. 15. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!