Húgomat megláttam egy lánnyal csókolózni, nem tudom, hogy ez most tényleg normális-e a mai fiatalok körében vagy hajlamai vannak?
kamaszként lehet a fiúkkal kisérletezett csak....nem most a lányokkal
attól még biszex lehet
de igen tekinthetjük normálisnak, neked pedig azért nem jut eszedbe mert hetero vagy teljesen.
Csak ugye mi emberek úgy vagyunk összerakva, hogy ami ne olyan mint mi, az nem normális ugye?
Szerintem komoly lehet a dolog, hisz nem ittasan csinálták a közönség kedvéért egy kocsmában, hanem kettesben a szobában.
Egyébként miért ne akarna lányokkal lenni? Te kivel lennél inkább? :)
25/L
Én meg hogy jövök a képbe? Nem, még soha nem volt csajom, sőt nem is csókolóztam!:) Idióta. Majd ha a te húgod művel hasonlókat divatból, akkor gyere a hülyeségeiddel.
Nem, biztos nem "birkóztak", de nincs is kedvem már felidézni, mert hányingerem lesz. Felnőhetne már és kereshetne egy normális pasast, tudna válogatni bőven, naponta kérik el a számát akármerre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!