Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki melyik lehetöséget và...

Ki melyik lehetöséget vàlasztanä? Szeretném ha minndenki vàlaszolna, fontos.

Figyelt kérdés

légyszives csak erre vàlaszoljatok,kommentärokat most nem szeretnék,nehéz helyzetben vagyok..

tehät:2éves a kisfiunk,nem magyarorszägon lakunk,pärom drogozik,és nagyon sok problémänk is van ezen kivül.én imädom a fiamat,a legjobbat akarom neki!eldötöttem,elhagyom a pärom.2lehetöségem van.vagy pestre megyek lakni,éS a szokäsos "egyedül nevelem a gyerekem életet élek",vagy vanitt egy kedves barätom,aki felajänlotta,hogy menjek oda a kicsivel,fizet mindent.nyelviskolät,majd segit munkät keresni itt külföldön,babämnak is fizetne mindent.azéRt vacilälok,mert a kisfiamnak ebben az orszägban nagyobb jövöje lenne mint pesten(sajnos).a kérdés az,hogyelfogadom e ezt,ésitt maradok addig ezzel az emberrel aki fizetne mindent amig elnem végeztem az iskolät,és nem talältam mukät..tehät amig nemtudok megällni itt a läbamon egyedül a kicsivel.szivem szerint mennék haza,nekem ottvan mindekim pesten.feläldozzam ezt és maradjak igy a kisfiam érdekében,vagy menjek haza?

2009. okt. 13. 12:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem megbanod, hogy visszamesz Magyarorszagra, de inkabb ne legyen igazam! Anyagilag mindenkepp rosszabbul fogsz igy jarni, viszont konnyebb lesz otthon masfele szempontbol.
2009. okt. 15. 17:57
 32/32 anonim ***** válasza:

Semmi sincs ingyen a mai világba,akárki akármit mondd!!!

Oda menj a kicsivel,ahol te jobban érzed magad és ahol biztosítani tudod a szükséged dolgokat a gyerekednek.

Az azonban szerintem hülyeség hogy a gyereked mit gondolna,ha kint maradnátok,mert kétlem hogy Pesten egy idő után nem jönnél össze egy másik férfival.

Cselekedj úgy,ahogy jónak érzed és gondolj a gyerekedre is,no meg persze az apukájára,ha már sajnos különválnak útjaitok

2009. okt. 17. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!