Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki melyik lehetöséget và...

Ki melyik lehetöséget vàlasztanä? Szeretném ha minndenki vàlaszolna, fontos.

Figyelt kérdés

légyszives csak erre vàlaszoljatok,kommentärokat most nem szeretnék,nehéz helyzetben vagyok..

tehät:2éves a kisfiunk,nem magyarorszägon lakunk,pärom drogozik,és nagyon sok problémänk is van ezen kivül.én imädom a fiamat,a legjobbat akarom neki!eldötöttem,elhagyom a pärom.2lehetöségem van.vagy pestre megyek lakni,éS a szokäsos "egyedül nevelem a gyerekem életet élek",vagy vanitt egy kedves barätom,aki felajänlotta,hogy menjek oda a kicsivel,fizet mindent.nyelviskolät,majd segit munkät keresni itt külföldön,babämnak is fizetne mindent.azéRt vacilälok,mert a kisfiamnak ebben az orszägban nagyobb jövöje lenne mint pesten(sajnos).a kérdés az,hogyelfogadom e ezt,ésitt maradok addig ezzel az emberrel aki fizetne mindent amig elnem végeztem az iskolät,és nem talältam mukät..tehät amig nemtudok megällni itt a läbamon egyedül a kicsivel.szivem szerint mennék haza,nekem ottvan mindekim pesten.feläldozzam ezt és maradjak igy a kisfiam érdekében,vagy menjek haza?

2009. okt. 13. 12:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%

1.Neked kell eldöntened, tudnád-e szeretni azt a férfit. Ha úgy érzed nem, vele szemben se lenne tisztességes, de a fiadnak se lenne jó egy ilyen "kipróbálom, hátha bejön" élet. Ilyen alapon évente más pasival költözhetsz össze. Pedagógusként írom, 2 éves kisfiú anyukájaként. Volt olyan tanítványom, aki azért volt érzelmileg sérült, mert anyuka iskolába iratásáig 5 kül. férfivel élt együtt, ő 4 helyre járt óvodába, pedig egy okos, értelmes kisfiú lett volna.

2. Ha talán bejönne neked, akkor menj haza, aztán tartsd a kapcsolatot a pasival. A távolság a nagy tüzeket fellobantja, a kicsiket eloltja alapon, kiderül, ragaszkodik-e még hozzád. Ha hamar elmarad, akkor csak a szexre kellenél.

2009. okt. 13. 21:01
 22/32 anonim ***** válasza:
50%

Én hazajönnék.Nehéz egy pici gyerekkel idegen helyen egyedül,kiszolgáltatva valaki másnak,még akkor is ha ez a valaki ilyen rendes.

Később is esetleg teremtődhetnekmég olyan feltételek,hogy gyerekel együtt kimenjetek,de akkor úgy hogy nem kell már függni senkitől.

Sok sokert kívánok,és sok erőt is!

2009. okt. 13. 23:25
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, én kíváncsi lennék a véleményedre az adott válaszok alapján?
2009. okt. 14. 07:01
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
Ha lenne 'haza', azt mondanám, gyere haza, bár Svájc esetén még ez esetben is erősen meggondolnám. Eldöntheted, hogy 50-70 évvel visszalépj az időben és egy végsőkig szétlopás alatt álló ország adófizetőjévé tedd a gyereked jövő nélkül, vagy jó lesz neki ott is.. Voltam ott, ha bárhova mehetnék, a kettő közül Svájc az egyik, ahova költöznék.
2009. okt. 14. 09:49
 25/32 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a vàlaszät,tényleg mindegyik hasznos szämomra.valoszinü azt az utat vàlasztom hogy hazamegyek,hiszen ott van mindenkim,és a szivem is visszahuz..ha meg ez a pasi tényleg segiteni akar,akkor tud igyis..és nem teszem ki a gyerekemet,hogy a jövö érdekében lakjunk együtt egy emberrel,és igazodjunk hozzä mindenben csak mert segit.
2009. okt. 14. 11:33
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem jól döntesz!
2009. okt. 14. 12:59
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
szerintem is...
2009. okt. 14. 13:26
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha önzetlen, úgysem tesz olyan gesztust, hogy jó, segítek, de cserébe hozzám kell jönnöd és belém szeretned...
2009. okt. 14. 19:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól döntöttél. Sok erőt és kitartást kívánok a hazaköltözéshez! Szólj, ha megtörtént, akkor mondok egy nagy "Isten hozott itthon!!!"-t is :)
2009. okt. 14. 20:18
 30/32 A kérdező kommentje:
rendben:).köszönöm a vàlaszokat,de tényleg.kb mäsfél honap mulva költözöm vagy 1.majd irok privät emailt:).köszi!!
2009. okt. 15. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!