Ki melyik lehetöséget vàlasztanä? Szeretném ha minndenki vàlaszolna, fontos.
légyszives csak erre vàlaszoljatok,kommentärokat most nem szeretnék,nehéz helyzetben vagyok..
tehät:2éves a kisfiunk,nem magyarorszägon lakunk,pärom drogozik,és nagyon sok problémänk is van ezen kivül.én imädom a fiamat,a legjobbat akarom neki!eldötöttem,elhagyom a pärom.2lehetöségem van.vagy pestre megyek lakni,éS a szokäsos "egyedül nevelem a gyerekem életet élek",vagy vanitt egy kedves barätom,aki felajänlotta,hogy menjek oda a kicsivel,fizet mindent.nyelviskolät,majd segit munkät keresni itt külföldön,babämnak is fizetne mindent.azéRt vacilälok,mert a kisfiamnak ebben az orszägban nagyobb jövöje lenne mint pesten(sajnos).a kérdés az,hogyelfogadom e ezt,ésitt maradok addig ezzel az emberrel aki fizetne mindent amig elnem végeztem az iskolät,és nem talältam mukät..tehät amig nemtudok megällni itt a läbamon egyedül a kicsivel.szivem szerint mennék haza,nekem ottvan mindekim pesten.feläldozzam ezt és maradjak igy a kisfiam érdekében,vagy menjek haza?
1.Neked kell eldöntened, tudnád-e szeretni azt a férfit. Ha úgy érzed nem, vele szemben se lenne tisztességes, de a fiadnak se lenne jó egy ilyen "kipróbálom, hátha bejön" élet. Ilyen alapon évente más pasival költözhetsz össze. Pedagógusként írom, 2 éves kisfiú anyukájaként. Volt olyan tanítványom, aki azért volt érzelmileg sérült, mert anyuka iskolába iratásáig 5 kül. férfivel élt együtt, ő 4 helyre járt óvodába, pedig egy okos, értelmes kisfiú lett volna.
2. Ha talán bejönne neked, akkor menj haza, aztán tartsd a kapcsolatot a pasival. A távolság a nagy tüzeket fellobantja, a kicsiket eloltja alapon, kiderül, ragaszkodik-e még hozzád. Ha hamar elmarad, akkor csak a szexre kellenél.
Én hazajönnék.Nehéz egy pici gyerekkel idegen helyen egyedül,kiszolgáltatva valaki másnak,még akkor is ha ez a valaki ilyen rendes.
Később is esetleg teremtődhetnekmég olyan feltételek,hogy gyerekel együtt kimenjetek,de akkor úgy hogy nem kell már függni senkitől.
Sok sokert kívánok,és sok erőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!