Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki melyik lehetöséget và...

Ki melyik lehetöséget vàlasztanä? Szeretném ha minndenki vàlaszolna, fontos.

Figyelt kérdés

légyszives csak erre vàlaszoljatok,kommentärokat most nem szeretnék,nehéz helyzetben vagyok..

tehät:2éves a kisfiunk,nem magyarorszägon lakunk,pärom drogozik,és nagyon sok problémänk is van ezen kivül.én imädom a fiamat,a legjobbat akarom neki!eldötöttem,elhagyom a pärom.2lehetöségem van.vagy pestre megyek lakni,éS a szokäsos "egyedül nevelem a gyerekem életet élek",vagy vanitt egy kedves barätom,aki felajänlotta,hogy menjek oda a kicsivel,fizet mindent.nyelviskolät,majd segit munkät keresni itt külföldön,babämnak is fizetne mindent.azéRt vacilälok,mert a kisfiamnak ebben az orszägban nagyobb jövöje lenne mint pesten(sajnos).a kérdés az,hogyelfogadom e ezt,ésitt maradok addig ezzel az emberrel aki fizetne mindent amig elnem végeztem az iskolät,és nem talältam mukät..tehät amig nemtudok megällni itt a läbamon egyedül a kicsivel.szivem szerint mennék haza,nekem ottvan mindekim pesten.feläldozzam ezt és maradjak igy a kisfiam érdekében,vagy menjek haza?

2009. okt. 13. 12:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom ez az ember nem önzetlenül tenné nem? Ha válaszoltál, akkor utána tudom írni a többit, addig nem, mert nem tudom mi a helyzet.
2009. okt. 13. 12:55
 2/32 anonim ***** válasza:
37%
Jelenleg maradj kint! A kisfiad és a saját érdekedben is!! Hazajönni még bármikor hazajöhetsz, de még egy ilyen lehetőséged nem biztos, hogy akad...
2009. okt. 13. 12:56
 3/32 anonim ***** válasza:
84%
Én is pont erre gondoltam. Önzetlenül nem fizetne mindent... Ha jönnél haza, idehúz a szíved, itt van mindenkid, szerintem gyere. A kisfiad itthon is tud tanulni, és később akár külföldön érvényesülni, ha akar.
2009. okt. 13. 12:57
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

ha a barát önzetlenül,mert épp megteheti,meg mondjuk neki nincs gyerek,és a tiédet imádja,akkor maradnék

de ha mondjuk elenszolgáltatásként szexet kér,akkor nem maradnék

de ellenszolgáltatás pl házvezetés,akkor simán

2009. okt. 13. 12:57
 5/32 anonim ***** válasza:
77%

gyere haza!

(kint a drogos ex, ki tudja, hogy reagálna, a barát is benyújthatja később a számlát, itthon anyagilag nehezebben, de mégis csak itthon)

2009. okt. 13. 12:58
 6/32 anonim ***** válasza:
45%
Maradj kint,,,,
2009. okt. 13. 12:58
 7/32 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom ezt már te is eldöntötted. Valűjában te alakítod a jövőd, nem sok belszólásunk van. A rossz döntés is egy döntés. Én maradnék a másik pasival, és gyűjtenék pénzt arra hogy bármikor hazamehessek a gyerekkel. Vidéken sokkal olcsóbbak az albérletek , talán kedvesebbek is az emberek. Én laknék veletek,2,5 éves lányom van.:)
2009. okt. 13. 12:59
 8/32 anonim ***** válasza:
69%

nehéz kérdés. és sajnos ebben a mai világban azt is nehéz elképzelni, hogy valaki ennyire önzetlen!Vagy sajnos az is benne van, hogy most az, aztán lakva ugye előjönnek a problémák, aztán megnehezíti még jobban az életed....

megkérdezhetem hol laktok?melyik országban??

2009. okt. 13. 13:01
 9/32 anonim ***** válasza:
79%

gyere haza!

én nem szolgáltatnám ki magam egy idegen férfinek, és nem hinnék neki!

2009. okt. 13. 13:03
 10/32 A kérdező kommentje:

sväjcban.

ez a pasi szeret is,nincsen gyereke,és imädnä a fiamat is tudom.csak én tudom hogy nem tudnäm öt szeretni,de kitudja,hiszen nagy szive van.sokszor segitett mär nekem az évek alatt,és nem värt el semmit éRte.és vissza sem kérte.nem hänyta a szememre.tudom mindent megadna nekem és a kicsinek,imädna teljes szivéVel.de én meg tudom,ha maradnék a fiaméRt tenném.hogy késöbb jobb legyen neki.de félek,ha odaköltöznék a kicsivel,rosszhogy nem tudom a fiam mit gondolna..:(..hiszen csak 2éves és még nem beszél.félek megviselné,hogy mär nem apäval lakunk együtt hanem mässal.pont ezéRt irtam be ide,mert nemtudom mi legyen.

2009. okt. 13. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!