Minden vágyam az, hogy gyerekem legyen. Normális ez ennyi idősen?
Tudom, hogy változhat még de mindig is így éreztem. Fiatalon, 23-24 évesen szeretném szülni az első gyerekemet, talán kettőt vagy hármat akarok ha összejönnének a dolgok. Ez az egyetlen olyan célom amiért bármit képes lennék megtenni. Suliban csak azért tanulok, hogy később olyan munkám legyen amiből majd el tudnom tartani a gyerekeimet. Az is lehet, hogy gyerekekkel szeretnék majd foglalkozni. Ez így tök jó lenne csak az a baj, hogy lehet, hogy nem lehet gyerekem vagy ötször annyi energiát kell belefektetnem mint más normális, átlagos nőnek. Nem fogom feladni, de ha végképp nem jönne össze akkor örökbe fogadnék mert nekem úgy is jó. Tudom, hogy az más de az árva gyerekek is nagyon közel állnak a szívemhez. Talán még saját mellett is fogadnék örökbe. Lehet, hogy hülyén hangzik de képes vagyok egy terhes nős képet nézni akár 5 percig is és beleélni magam a helyzetébe :D Amikor meglátok egy "terhes" nőt az utcán legszívesebben odamennék és megsimogatnám. Mindig is irigykedtem. Nem tudom, hogy velem van a baj vagy a többiekkel, de a velem egykorú lányoknak mindig más céljaik vannak. Vagyis gyereket akarnak, de nekik nem ez a legfőbb céljuk hanem valami más. Az is igaz, hogy nálam kimaradt az a híres lázadó korszak, a vénasszonyok klubjába tartoztam mindig :)
Szerintem hülyén fogalmaztam mert nem igazán tudom még szavakba önteni azt amit érzek, de a lényeg benne van. Van még valaki aki így érez vagy érzett ennyi idős korában?
16/L
16 evesen meg en is igy gondoltam, most 21 evesen mar nagyon gondolkozok akarok-e egyaltalan. Azert tunodsz te ezen 16 evesen, mert meg nem vagy erett szemelyiseg, bizonytalan vagy a jovoddel kapcsolatban, es azt gondolod egy gyereket konnyebb felnevelni, mint magadat megtalalni. Eszemben sincs lebeszelni teged a gyerekrol, csak meg ne mostanaban vallald, mert a korod folytan meg nem tudsz neki atadni joforman semmit. Az anyagiakrol meg nem esett szo...
Tanulhatnal pl. vedononek, sokat ismerek, es hat finoman szolva nem tul bonyolult elvegezni. Ismerkedhetsz az anyasaggal, de lesz egy diplomad is, amivel tobbnyire ellehet helyezkedni. Vagy mehetnel csecsemo es kisgyermeknevelonek, bar ott kicsit nehezebb a munka talalas, de nem lehetetlen. 22 evesen vegeznel, dolgozol 1-2 evet, jobban megismered a parodat, tapasztalatot szerzel amit kesobb atadhatsz a gyermekednek, es kapsz gyed-et is. Ja, es 40 evesen nem leszel "csak anya", akinek a gyerekei mar kirepultek, hanem leszel "ovono", vagy "Az a kedves vedono" es a tobbi. Az anyasag csak resze az eletnek es nem egesze, mert a gyerekek egyszer elmennek es sajat csaladot alapitanak, ami termeszetes modon prioritast elvez majd veled szemben. Ez az elet rendje, talald meg magad, most ez a te dolgod.
A legtöbb nő ÍGY érez. Ez ennyi idős korban teljesen NORMÁLIS. Hidd el, ezzel nincs semmi probléma.
És persze gyerekkel sok mindennek vége, de ennek is sok szép, de persze fárasztó élménye van.
Csak így tovább! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!