Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Nagyon zavar, és a párom nem tesz semmit.

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a párommal. A volt barátnőjét miattam hagyta el úgy, hogy már eljegyezte. A csaj nem tudta sokáig feldolgozni a szakítást, és írogatott a barátomnak, aztán ő el is bizonytalanodott, vissza akart menni hozzá, de végül mégis velem maradt. A lánylak azóta van valakije és már gyereke is született. Ennek ellenére tartja a kapcsolatot az anyósommal és a család több tagjával is. Voltak babalátogatóban, többször találkoznak (3-4x egy évben). Az anyósom pedig engem le se toj, mondjuk nem is nagyon próbálkozom, nem akarok vele jópofizni, amíg azzal a nővel tartja a kapcsolatot.érezteti, hogy nem szeret, éd tudom, hogy sajnálja,nem az övé az unoka. A párom 33, én 24, még nem tervezek egy ideig gyereket, ez is bántja gondolom. Nagyon zavar, hogy ez a nő még mindig része az életünknek, de a párom nem tesz semmit. Mit tegyek?

2013. jún. 23. 09:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
örülök, hogy megért valaki, milyen idegesítő ez. A gyerek biztosan nem a páromé, már láttam képeket a lány adatlapján és tiszta apja... Amúgy meg fél éves, szóval már másfél éve együtt voltunk, amikor ő lett. A párommal már nem tartja a kapcsolatot, egy ideig tartották. Igen,félek is, mert egyszer már vissza akart menni hozzá...bár hülye lenne most már egy kisgyermekes édesanyához visszamenni.
2013. jún. 23. 17:54
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

láttam én már olyat hogy

első komoly kapcsolat ami 4 évig tartott csúnya viharos szakítással ért véget

a lány hamar túltette magát a fiún több komoly kapcsolata is lett a fiú azóta se jött helye illetve nincs komoly kapcsolata

a lány családja annak ellenére hogy nehezen fogadták el a fiút nagyon megszerették és tartják a mai napig a kapcsolatot ennek ellenére a lány soha többet nem jött össze a fiúval és ők nem is beszélnek vagy nem is találkoznak

csak a szülők és ők sem akarták őket újra összehozni

és már több mint 10 év telt el a kapcsolatuk óta

nem tudom ebben az esetben is ilyen ártatlan kapcsolatról van e szó de mivel láttam és tapasztaltam ilyet is így megírtam

ne féltékenykedj ne zavarjon hisz te magad is leírtad hogy a párod már nem tartja a kapcsolatot a lánnyal

az már más kérdés hogyha a menyasszonyát (akármilyen is volt)elhagyta miattad akkor vajon mennyire bízhatsz abban hogy nem fogsz ugyan így járni egy másik harmadik fél miatt?

de kívánom hogy ne így legyen és tegyétek túl magatokat ezen a nehéz helyzeten főleg te és legyetek boldogok!

2013. jún. 23. 18:51
 33/36 anonim válasza:
52%

A fiát kell szeretni nem az anyós jelöltet.:D

am szard le ..majd megbékül:)

2013. júl. 14. 21:15
 34/36 anonim válasza:
Megertelek.en is hasonlo helyzetben vagyok.kulonbseg h mi anyossal joban voltunk es allitotta h szeret...tudtam h az ex a szive csucske de joba akartam lenni vele. Gondoltam majd megismer es lassacskan kikerul a kepbol az ex...engem az bant h a hatam mogott arra var h mikor hagy el a fia. A szemembe meg edeleg. A kedvesem meg azt mondta h nem tud vele mit csinalni, de megerti h bant a dolog. Csak azt nem tudom o mit szolna ha en jarkalnek ossze volt parom anyjaval...
2014. júl. 29. 12:33
 35/36 anonim ***** válasza:
nem csodálkozom hogy nem szeret. Te robbantottad szét a fiát a barátnőjével. De lehet hogy még egyszer majd visszakapod.
2014. okt. 1. 06:12
 36/36 anonim ***** válasza:
Hagyjuk mar ezt a "teged is otthagy majd" dolgot.Ha jol kijöttök es igazan szeret, nem hagy ott.Azert hagyta ott azt a csajt, mert nem szerette igazan, de ettöl teged meg szerethet.Nekem is volt egy nos pasim anno, aki ott is hagyta miattam a feleseget(erre nem vagyok buszke, de akkor meg nagyon fiatal voltam).Aztan szakitottam vele, es mar neki is volt tobb masik kapcsolata is utanam, de azota is, evek mulva is irogat, hogy meg mindig szeret, stb. es barmikor visszajonne hozzam.Szoval ez nem torvenyszeru, hogy biztos teged is megcsal majd, ezt azok a nok mondjak, akik nem tudtak maguk mellett tartani a pasijukat.A mostani pasimnak is volt baratnoje, es miota velem van, halalosan szerelmes, eszebe nem jut a masik no es mas nok se.Ez is egy hulyeseg, hogy akinek baratnoje van, azzal nem jovok ossze.Mar bocsi, de azert ne legyen boldog velem, mert benne van egy szar kapcsolatban ami egyikojuknek se jo??
2014. okt. 1. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!