Szerintetek ez normális? Nagyon zavar, és a párom nem tesz semmit.
láttam én már olyat hogy
első komoly kapcsolat ami 4 évig tartott csúnya viharos szakítással ért véget
a lány hamar túltette magát a fiún több komoly kapcsolata is lett a fiú azóta se jött helye illetve nincs komoly kapcsolata
a lány családja annak ellenére hogy nehezen fogadták el a fiút nagyon megszerették és tartják a mai napig a kapcsolatot ennek ellenére a lány soha többet nem jött össze a fiúval és ők nem is beszélnek vagy nem is találkoznak
csak a szülők és ők sem akarták őket újra összehozni
és már több mint 10 év telt el a kapcsolatuk óta
nem tudom ebben az esetben is ilyen ártatlan kapcsolatról van e szó de mivel láttam és tapasztaltam ilyet is így megírtam
ne féltékenykedj ne zavarjon hisz te magad is leírtad hogy a párod már nem tartja a kapcsolatot a lánnyal
az már más kérdés hogyha a menyasszonyát (akármilyen is volt)elhagyta miattad akkor vajon mennyire bízhatsz abban hogy nem fogsz ugyan így járni egy másik harmadik fél miatt?
de kívánom hogy ne így legyen és tegyétek túl magatokat ezen a nehéz helyzeten főleg te és legyetek boldogok!
A fiát kell szeretni nem az anyós jelöltet.:D
am szard le ..majd megbékül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!