Szerintetek ez normális? Nagyon zavar, és a párom nem
tesz semmit.
Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a párommal. A volt barátnőjét miattam hagyta el úgy, hogy már eljegyezte. A csaj nem tudta sokáig feldolgozni a szakítást, és írogatott a barátomnak, aztán ő el is bizonytalanodott, vissza akart menni hozzá, de végül mégis velem maradt. A lánylak azóta van valakije és már gyereke is született. Ennek ellenére tartja a kapcsolatot az anyósommal és a család több tagjával is. Voltak babalátogatóban, többször találkoznak (3-4x egy évben). Az anyósom pedig engem le se toj, mondjuk nem is nagyon próbálkozom, nem akarok vele jópofizni, amíg azzal a nővel tartja a kapcsolatot.érezteti, hogy nem szeret, éd tudom, hogy sajnálja,nem az övé az unoka. A párom 33, én 24, még nem tervezek egy ideig gyereket, ez is bántja gondolom. Nagyon zavar, hogy ez a nő még mindig része az életünknek, de a párom nem tesz semmit. Mit tegyek?
Lehet hogy még a barátjának az anyukája abban reménykedik hogy újra összejönnek az egy dolog sőt lehet hogy még a lány is reménykedik benne de ha elég erős a kettőjük kapcsolata akkor ha ők ketten a fejükre állnak sem érik el a céljukat...
Kedves kérdező nehéz helyzetben vagy de vagy erőt veszel magadon és csakazértis ha kell jóban leszel az anyósjelölttel sőt ha kell még az ex nővel is már az is nagy lépés lenne ha egész egyszerűen próbálnád elfogadni a helyzetet... vagy hagyod az egészet vagy választás elé állítod a párod hogy állítsa le az anyukáját mert ez a helyzet neked kellemetlen
2013. jún. 23. 11:37
22/36 anonim válasza:
"vagy hagyod az egészet vagy választás elé állítod a párod hogy állítsa le az anyukáját mert ez a helyzet neked kellemetlen"
Mégis mi a fene köze van ahhoz a fiának vagy bárkinek, hogy kivel találkozgat? Már nem azért, de ha a kérdező akkora p!.csa, hogy magára veszi az anyós kapcsolatait, az nem a fiú hibája! Hiába áll oda a barátja az anyja elé, hogy "anya, ne találkozgass a marival, mert a julcsi hisztizik nekem miatta", csak rosszabb lesz a helyzet. Meg egyébként is, nehogy már egy felnőtt nőnek megmondják, kivel tarthatja a kapcsolatot és kivel nem!!
2013. jún. 23. 11:41
23/36 anonim válasza:
22/22
Nem arra gondoltam a leállítás alatt hogy a fiú tiltsa el az anyukáját az extől
csak mondjuk elbeszélgethetne vele hogy figyelj anya nem X miatt szakítottam Y miatt hanem ezért és ezért és ne őt hibáztasd a szakításunkért és kérlek ennek tudatában adj neki egy esélyt és ne is reménykedj benne hogy újra összejövök Y-al.
2013. jún. 23. 11:47
24/36 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy tartja a kapcsolatot anyós az exxel, hanem, hogy feltűnően érezteti vele, hogy a másik lányt szIvesebben látná. Ez pedig anyós hibája, mert próbálja már elfogadni a fia döntését.
2013. jún. 23. 11:49
25/36 anonim válasza:
Sok idióta barom ne foglalkozz velük.Kíváncsi lennék arra,hogy ők mit szólnának ebben a helyzetben.Anyós meg tojd el,nem vele élsz,hanem a fiával!! Sok Boldogságot :)
2013. jún. 23. 11:50
26/36 anonim válasza:
23: félreértettem, ne haragudj. Ebben igazad van, erről valóban beszélhetne vele.
2013. jún. 23. 11:52
27/36 anonim válasza:
Azért ilyenek mert te szedted szét őket. Persze a pasi is kellett hozzá de alapból nem kezdek ki olyan férfival akinek barátnője, felesége stb. van. Valaki kimondta itt a kulcsszót is, hogy túl korán jött ez a baba. Valószínűnek tartom, hogy a párod a gyerek apja.
2013. jún. 23. 12:41
28/36 anonim válasza:
Szerintem, ha a kérdező párja lenne a gyerek apja, akkor az anyós már réges-régen verné a tamtamot, és a csaj is kiborította vna már a bilit.
2013. jún. 23. 13:59
29/36 anonim válasza:
ez sztem ki van zárva.Ha az anyós ennyire pártolja az excsajt, akkor tuti megmondta volna már a fiának, h tőle van a gyerek.Sőt, a csaj is megmondta volna.Egyeseknek már agyára ment a sok sorozat :-)Azt nem mondtad, kérdező, hogy a barátod is tartja a csajjal a kapcsolatot?
2013. jún. 23. 14:05
30/36 anonim válasza:
Megértem, hogy aggódsz. Ha a párod miattad hagyta ott a menyasszonyát, veled is BÁRMIKOR megteheti, ha jobbat talál nálad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!