Szerintetek ez normális? Nagyon zavar, és a párom nem tesz semmit.
NEKED semmi közöd hozzá, a párodnak pedig megmutatta, mert három évig kapcsolatban éltek, előtte egy évig udvarolt neki. Azért, mert szakítottak, még lehet időnként szót váltani, megmutatni a kisbabát.
Nagyon csúnya viselkedés az, amikor az új fruska szét akarja zilálni a barátja édesanyjának kapcsolatát a régi barátnővel. Nyilván nem véletlenül kedveli őt és téged nem. De teszel is érte, hogy ne kedveljen, ahogy látom.
Hé! Itt mindenki a kérdező lányt tünteti fel rossz színben! Honnan tudjátok,hogy ez így van?! Titeket ez nem zavarna? Ti nem vagytok féltékenyek egyáltalán vagy nem voltatok? Lehet a lány őrülten szereti a párját és nem igazán jön ez így jól ki,hogy az anyósjelölt a volt barátnővel van heti 3-4x. Félévente vagy évente egy még belefér,de 3-4 nap..
Egyébként az 'anyós' is nyithatna a csaj felé,de a kérdező is megpróbálhatna. De minek menjen oda ahol semmi szükség nincs rá?! A kérdezőnek egy tipp: hívd el az egész famíliát hozzátok és rendezzetek egy kis ebédet,beszélgessetek. mutasd meg,hogy valójában te milyen vagy ;)
ha megszületik egy baba akit nagyon várnak jó esetben világgá kürtölné a hírét:) ebben a korban könnyű is megtenni annyi féle mód van rá sms mms internet:) ne dramatizáld túl hogy a párod is kapott értesítést a hírről:D
én már több mint 10 éve vagyok párkapcsolatban a páromnak előttem volt egy menyasszonya akit elhagyott mert az megcsalta én jóval utána kerültem a képbe de úgy kezdtük hogy tudatta velem hogy az a lány az élete része volt és még mindig fontos számára ha segítségre van szüksége ő ott lesz mellette igaz azt is mondta nem szerelemből csak emberségből
azóta a lánynak született gyereke mától attól akivel félrelépett és még tartják a kapcsolatot ő is kapott a gyerek születéséről smst és néha képeket is kap 2őjükről
ott az anyóssal nekem nem kellett megküzdenem (illetve igen de más miatt)
ez a helyzet is nehéz de én elfogadtam
amikor szóba kerül hogy ha az élet úgy hozná és külön válnánk akkor is azt mondta hogy hozzá bármikor fordulhatok ha szükségét érzem majd
szóval van ilyen is:)még ha nem is mindenki szerint mondható normálisnak a dolog
Valamiért az az érzésem, hogy válaszolók fele, nem érti a szituációt... na mindegy.
Számolgassunk.
2,5 éve jártok. A fiú hagyta ott a lányt (miattad). A lány nyilván még szerette a fiút. Jól értem a leírásból hogy a baba kb egy év körül van? A terhesség 9 hónap, plusz volt egy szakasz, amikor vissza akart hozzá menni. A másik lány a leírásodból eléggé tervezgetős típusnak látszik, 3 év járás, eljegyzés, utána baba projekt... nem úgy tűnik, mintha a nagy szerelem után pár hónappal már más valakitől lenne terhes. Ellenben itt van az anyós, aki látogatja a picit. Akárhogy is rakom össze a puzzlet, nekem az jön ki, hogy egy nagymama látogatja az unokáját, és várja hogy a fia és a menye összejöjjenek, hogy teljes legyen a család. Csak egy homokszem került a gépezetbe. Nem lehet ez?
Én is elgondolkodnék rajta, hogy kié az a gyerek. Mert ha az új férjé, akkor annak kb. az első éjszakán kellett fogannia.
Na midnegy.
Mindenesetre süt rólad, hogy te csak egy vinnyogós fruska vagy. Semmi közöd ahhoz, hogy a barátod anyja kivel találkozik. Az mms-ről meg annyit, hogy mégis mi a francra féltékenykedsz? Sosem értettem az ilyen nőket, akik annyira nem bíznak meg a párjukban, hogy az EXTŐL féltik. Mégis miért ex az ex szerinted...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!