Nem megy el minden erőtök a gyerekekre és a háztartásra?
Most akkor istenítselek vagy minek panaszkodsz itt, hogy te aztán nem szórakozhattál?
A mai nő nem az típus, aki azt mondja, hogy igen, ő feláldozza magát az oltáron és csak szülőgép, házicseléd és munkás.
És ki jófene mondta nektek, hogy az a bajom, hogy nem szórakozhatom nagyokosok????????
70-ért magánba, az kitartatja magát az állammal....és nem adófizető állampolgára az országnak...
A védőnő ha jön, mondja, hogy ha hagyom a gyereket magára az ágyában, akkor az kínzás és megnézhetem milyen felnőtt lesz, mert le lesz maradva a kortársaitól és kudarcélményei lesznek...az a szint, ami elég volt hajdan nekünk, az édeskevés lesz a jövőben...
Ráadásul, aki nem beszél a gondolatairól az vagy nem is érzi szükségét, vagy később felrobban benne és beteg lesz tőle...
Kollégák? Ugyan? Ki kérlelte a főnököt, hogy küldje rám a tb-t amikor itthon feküdtem az ágyban terhesen, mert felkelni se tudtam? Ezektől mit várjon az ember? A kollégákba nem lehet bízni, amint lehet suttyomba hátbatámadják az embert. Persze manapság ez is lehet, hogy másképp volt.
Már bocs, de mit sajnáltatod itt magad meg szólogatsz be bunkón azoknak, akik meg tudják oldani a teljesen természetes dolgokat anélkül, hogy önsajnálatba kezdenének, hogy "mi lesz így velem", "nincs erőm magamra", "mit tegyek"? Miért mit gondolsz távgyógyítással küldünk neked időt vagy mi? Ha te nem tudod megoldani, akkor ki?
Nők milliói tudnak lavírozni a munka a gyerek és a háztartás között, és nem siránkoznak, meg szólogatnak be másoknak, akik felvilágosítják őket, hogy ez természetes.
Ja és képzeld nem csak a gazdagok engedhetik meg maguknak, hogy otthon legyenek. Például én is itthon meresztem a seggem, amikor épp nem tanulok és a férjem Magyarországon átlagosnak nevezet, valójában szar fizetéséből élünk, marhára nem vagyunk gazdagok.
10:56osnak teljesen, 100%osan igaza van!!!!!
Az én anyukám sem azért maradt otthon, mert megengedhette volna magának, hanem mert így alakult, meg kiszámolták, hogy ha a lehetőségekhez mérten elment volna dolgozni, akkor rosszabbul jártak volna, mintha otthon marad!Szóval otthon dolgozott, varrt, ha volt mit, mellette mikor hazajött apukám a munkából késő éjszakáig segített neki a másod munkájában.Hajnali 4kor kelt, hogy ki legyenek mosva a pelenkák.Mikor 4en voltunk már főállású anya volt, onnan jött valamennyi pénz, és csak a közelmúltban alakultak úgy a dolgok hogy nem kellett visszamennie dolgozni, mikor a legkisebb öcsém sulis lett.Addig nem azért volt otthon, mert megengedhette!Hanem mert így akarták apukámmal!És ezeket nem leszólásból írom, hanem mert gondolom abból is tudsz erőt meríteni, ha látod, hogy vannak mások, akiknek több gondjuk van, amit meg kell oldani!
megint a 4.válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!