Nagyon gonosz dolog lenne?
A szomszedban lakik a volt sogornom. Mi most epitunk kocsibeallot, aminek a teteje szele pont az o keritesuknel lenne, es az ereszcsatorna kb tiz centire atnyulna a keritesuk felett, kb 2 meter hosszan. Kiverte a balhet, hogy jogilag ez nem megfelelo, es nem jarul hozza. Mukt heten elvagta a vadszolom torzset, ami felfutott a kozos szakaszon levo keritesre.
Nagyon gonosz dolog lenne tolem az, hogy holnap reggel elvagnam a digitalis teve kabelt, amin keresztul ingyen kapja tolunk a teveadast? Vegulis hivatkozhatok arra, hogy jogilag nem megfelelo az adaslopas...
Most csönd van :)
Mondjuk én nem szeretem ezt a helyzetet. Én a kellemes, jó szomszédi viszonyt igyekszem fenntartani mindenkivel. A volt sógornőm viszont tiszta hisztérika, vele nagyon nehéz. A kocsibeállót át kellett alakítani, hogy az ereszcsatorna ne lógjon át.
(ui: most laptopról írok, azért van ékezetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!