Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendbe hozható, mit tegyek? 39/N

Rendbe hozható, mit tegyek? 39/N

Figyelt kérdés
Kedvesem majd' 2év után elment haza anyukájához. Nagyon elszúrtam. Nagyon megbántott tegnap és egyedül maradtam itthon, boroztam. (őcsak kakaót és szörpöt iszik) Aztán véletlenül az én mélfiókom helyett az övé jött be a gépen, mire látom, mennyire örül egy barátnője amiért hazajön Németországból(3hónapot bírt kint dolgozni, egyikünknek sincs munkánk itthon) és mindenben segíti majd. Anyja és nővére nem igazán fogadtak el, nemtom miért, sosem adtam rá okot, sőt! Mivel borzalmas gyerekkorom volt (incestus-túlélő vagyok) és egyedül nevelem a kamasz fiam 10éve (18éves) elég sok megaláztatás ért és sokmindent be kellett nyelnem mint másnak is. Neki SOHA nem volt még pofon az életben, ha nem tetszett bármilyen munka neki, otthagyta. Most velem teszi ezt. Hetente egyszer boroztam általában feszültségoldás és kikapcsolódás gyanánt, se moziba, sehova nem járunk(jártunk). Most 3hónapig voltam egyedül szinte a lakásban, ő külföldön, néztem a 4falat, csöndben és a családja felém sem hederített, ha kérte hívjanak fel, válasz: mit mondjanak nekem?? tegnap bekattantam, és igen, én rontottam el mert ahogy megbántott minden kifakadt belőlem és mikor el akart menni nem marasztaltam még ki is dobáltam a cuccait (erkélyről is, sajnos) Szégyellem a dolgot (részben) de változtatni nem tudok rajta, kérlek ne bántsatok még jobban inkább tanácsot kérek! Bocs a hosszért. :(
2013. jún. 15. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

"Aztán véletlenül az én mélfiókom helyett az övé jött be a gépen,"

Aha.

2013. jún. 26. 14:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, mivel egy gépet használunk és nem lépett ki a gmail-ből. Elment, én pedig SAJÁT méljeimre voltam kíváncsi és ÉN IS gmail-es vagyok..
2013. júl. 4. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!