Gerinctornával mennyi idő alatt hozható rendbe a gerinc?
Figyelt kérdés
Legalábbis remélem rendbehozható. Akárhogy ülök, mindig fáj a hátam. 1 éve kb. voltam dokinál, azt mondta nincs gerincferdülésem, csak tartáshibám. Utána alább is hagytak a fájdalmak, most pár hónapja jött elő, és el akarok kezdeni itthon gerinctornázni, remélem rendbe tudom hozni, és csak annyi a bajom, hogy el vannak gémberedve az ízületeim. Az biztos, hogy el vannak, mert kb. a földig nem tudok lehajolni huszonéves létemre. Mondjuk nem mozgok már kb. 5 éve. Azelőtt sportoltam, de az már rég volt. Reggel jobb csinálni, vagy este?2012. dec. 29. 17:43
1/3 anonim válasza:
Nincsenek általános megoldások, konkrét problémákra!
El kell menni gyógytornászhoz.
2/3 anonim válasza:
Menj el konditerembe, ott felső testre hátizmokra tudsz edzeni.
Heti 3x 1-1,5 óra és tényleg odateszed (!) magad másfél év alatt rendbe jön.
3/3 anonim válasza:
Hány embert kezeltem én már aki konditeremben ment tönkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!