MIT CSINÁLJAK? Rendbe hozható még?
Figyelt kérdés
Egy pamut blúz volt a villanykályhán, én ezt nem vettem észre és bekapcsoltam a kályhát. Mivel nem figyeltem, és anyukám szokása hogy a kályha tetején szárítsa a ruhákat nem figyeltem hogy a blúz egy kicsit lelógott. Egy-két óra múlva megláttam hogy a blúz, ahol lelógott, bebarnult, megpörkölődött. Rögtön leáztattam vízbe, és megpróbáltam kimosni, de semmi se történt vele. Rendbe lehet hozni egyáltalán hozni a blúzt, és hogyan?2012. márc. 27. 00:47
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, ha megégett az anyag, akkor annak annyi.
2/5 anonim válasza:
kampeca. Ha az ujja égett meg, akkor talán rövidujjút lehet belőle csinálni.
3/5 anonim válasza:
Mivel megégett az anyag,a foltot nem lehet kimosni belőle.Esetleg ha mondjuk olyan helyen van a folt,akkor lehet rá varrni valami foltot,ami hasonló anyagból van és eltakarja az égett részt,vagy,ahogy a 2. válaszoló írta,ha az ujja égett meg,akkor el lehet vágni rövidujjúnak,de olyan már nem lesz soha,mint előtte!:(
4/5 anonim válasza:
Ecettel kiszedhető belőle a folt.
A lényeg, hogy jó sok legyen belőle azon az ollón, amivel levágod az égett részt. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos ép a nyakánál és a vállánál éget meg :/
2012. márc. 28. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!