Mit csináljak ha anyám mindig piszkál?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondja, hogy híztam mintha 10 kilót híztam volna (pedig csak 2 kilót ami nem sok) és azt is mondja hogy ha nem vécéznék ennyit(nagy wc) akkor már régen elhíztam volna pedig nem is igaz. Régen soha nem piszkált most meg állandóan.Zavaró és idegesítő.Mit csináljak hogy abba hagyja? 37,5 kiló voltam most 39,5.
14/L
2012. márc. 15. 06:13
1/2 anonim válasza:
Gondolom, félt, hogy elhizol.
Senki nem hizik egyszerre 10-15 kilót, mindenkinek szép lassan egyesével jönnek fel.
Az nem mindegy, hogy milyen magas vagy, de adott esetben tényleg nem ártana odafigyelned, mert ha egyszer kövér lettél, utána sokkal nehezebb visszaállni normál súlyra.
2/2 anonim válasza:
hát...szerintem mondd el neki..hogy ez téged zavar / cikinek találod.. hogy ilyet mond.... biztos megérti (: és abba hagyja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!