Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám mindig piszkál tehetek...

Anyám mindig piszkál tehetek valamit ellene?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok kollégista szóval a suli miatt csak hétvégén vagyok itthon. Ma anya mondjuk ezt csinálta: Ülök bent a gép előtt bejött a 6 éves tesóm h bejöhet e.MOndtam neki hogy enm mert szeretnék végre egy kis nyugalmat csendet. Erre anyám bejött hogy ne játszam a nagyasszonyt és hogy mit képzelek magamról . MOndtam hogy nem képzelek semmit csak szeretnék végre egyedül lenni és csendben. Utána kiment halottam hogy kiabálni kezd a tesóimmal (Amúgy idegbeteg szerintem) mondtam neki hogy Anyu léci ne kiabálj már mert elegem van hogy egész nap csak ezt hallom. Ő kintról bekiabált hogy Kuss legyen már! Gépezzél!

Szerintetek ez normális? Vagy én rontottam el valamit? Nem tudom hogy anya vagy az én viselkedésemmel van gond.

2010. szept. 19. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyen anyák .
2010. szept. 19. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az enyém is ilyen .. állandóan szidd meg minden
2010. szept. 19. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, nekem is van szerencsém egy ilyennel együtt élni. Ugyanakkor nem tudom, hogy te mikor végre otthon vagy hétvégén, mit csinálsz? Mert lehet, hogy igaza van annyiban, hogy a tesóid egy hétig nem láttak téged, szeretnének veled beszélgetni, játszani, de te csak bent kuksolsz a gép előtt és mikor kicsit ráérnél velük lenni, vagy segíteni az otthoni munkákban, akkor is csak magadban szórakozol. Nem lehet, hogy anyukádat ez idegesíti? Persze lehet, hogy nem így van, de ez a leírásodból nem derül ki.
2010. szept. 19. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt kollégiumban voltam is ez ment. És tesóm aki mindig bejön állandóan beszólogat én visszaszólok ő meg elkezd visítani és hazudozik és persze kilesz a hibás . Hát én!
2010. szept. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!