Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak otthon ezen a 4...

Mit csináljak otthon ezen a 4 napon?

Figyelt kérdés
Sajnos kényszerszabira kellett mennem mert a főnököm kicsit át alakítja az üzletet és a műhelyt tehát zárva lesz. Nem nagyon számítottam erre mert úgy volt hogy csak Júliusba kerül erre sor. Viszont én ezt a 4 napot szeretném hasznosan tölteni holnap meg pénteken a barátnőm dolgozni fog reggel 7-től 5 ig nem lesz itthon így valamivel le szeretném kötni magam. A gond az hogy most jelenleg nincs semmi ötletem mit kéne csinálnom. A kerti munkát a múltheti hosszú hétvégén letudtam mindent megcsináltam kint az udvaron. Viszont van itthon a garázsban rengeteg bútorlap is de nincs ötletem mit tákoljak össze belőle. Az biztos hogy nem szeretném azzal tölteni hogy egész nap itt ülök a gép előtt mert nyárig nem nagyon lesz szabadidőm előreláthatólag hogy itthon csinálgassak valamit. Egy normál kertes házban lakunk ketten. Ilyen ház körüli barkács munkák érdekelnének hogy szerintetek mivel kössem le magamat. Mivel jó idő van jó lenne a kinti meló de a kert teljes egészében készen áll fel van ásva növények el vannak ültetve a virágos kert is egyenlőre készen áll. Ti mit javasoltok mit csinálnátok a helyemben? Ötletekre vagyok kíváncsi :) 28/F
2012. márc. 21. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj kerti bútort! Aztán meg ülj le egy csésze kávéval, és élvezd! :)
2012. márc. 21. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Kerítés felújítása, festése.

Kerti bútor,kerti sütögető építése.

Kutyaház építése

2012. márc. 21. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

A kerti bútor jó ötlet, székeim már vannak de asztal egy kicsit ramaty állapotban van meg hát nem árt egy nagyobb.

Kerti sütögetőnk már van még nagy apám csinálta amikor még élt szegény. Azt még tavaly szeptemberbe újítottam fel teljesen. Kutyaházra nem hiszem hogy szükség lenne mert a kutyusunk bent lakik amikor kint van akkor is betud bújni valahová :)

2012. márc. 21. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Fesd ki a házat :)
2012. márc. 22. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!